Pierce Brosnan - Keely Shaye Smith: Η ιστορία αγάπης ενός από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ 

Pierce Brosnan - Keely Shaye Smith: Η ιστορία αγάπης ενός από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ 
Ένα από τα πιο αγαπημένα και ζηλευτά ζευγάρια στο Χόλιγουντ είναι ο Pierce Brosnan και η Keely Shaye Smith, με τη σχέση τους να μετρά περί τα 30 χρόνια. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τους, τα μάτια τους εξακολουθούν να ακτινοβολούν αμοιβαία αγάπη, όπως πολλά χρόνια πριν. Σε συνεντεύξεις, ο ηθοποιός δεν σταματά ποτέ να λέει πόσο αγαπά τη σύζυγό του κάτι που παραδέχεται και η ίδια για εκείνον.

Πριν γνωρίσει την Keely Shaye Smith, ο Pierce Brosnan είχε αρκετές σχέσεις και μάλιστα ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Cassandra Harris. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1980 και απέκτησαν τον γιο τους, Sean, 3 χρόνια αργότερα. Ο Pierce υιοθέτησε επίσης τα παιδιά της Cassandra από την προηγούμενη σχέση της.

Το 1991, η Cassandra πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών. Ήταν 43 ετών. Ο ηθοποιός λέει ότι όταν ο σύντροφός σου διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, οι απόψεις σου για τη ζωή αλλάζουν άρδην.

Το 1994, γνώρισε στο Μεξικό την Keely Shaye Smith, η οποία ήταν τηλεοπτική ανταποκρίτρια εκείνη την εποχή. Αργότερα, η Keely αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι σαγηνεύτηκε αμέσως από τον Pierce και βγήκαν ραντεβού λίγες μέρες μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ενώ κάθονταν κάτω από τον νυχτερινό ουρανό, ο Pierce την κρατούσε από το χέρι και τα πυροτεχνήματα έλαμπαν πάνω από τα κεφάλια τους. Μιλούσαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

{https://www.instagram.com/p/CNbYftohv7t/}

Τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους, απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Dylan, και τον δεύτερο γιο τους, τον Paris, τέσσερα χρόνια αργότερα. Παντρεύτηκαν το 2001. Ο ηθοποιός είπε κάποτε: «Βρήκα μια υπέροχη γυναίκα στην Keely Shaye. Ακόμα και αν έψαχνα ένα εκατομμύριο φορές, δεν θα έβρισκα μία τόσο καλή».

Ήταν σημαντικό για τον Pierce ότι η Keely κατάλαβε στην αρχή ότι εξακολουθούσε να θρηνεί την αείμνηστη σύζυγό του. Λέει ότι η Keely ήταν πάντα ευγενική και συμπονετική και πιστεύει ότι είναι ο «Πολικός Αστέρας» του, προσέχοντας τον πάντα.

{https://www.instagram.com/p/CDfXBq0B2Ll/}

Ο Pierce λέει ότι το να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί είναι βασικό συστατικό του ευτυχισμένου γάμου τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρώτος του γάμος ήταν πολύ ευτυχισμένος και ήταν απίστευτα τυχερός που βρήκε ξανά την αγάπη.

Ο ηθοποιός είπε: «Ήταν γραφτό να βρούμε ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό κάθε μέρα. Όταν με κοιτάζει η Keely, μου κόβονται τα γόνατα. Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη που δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτήν».

{https://www.instagram.com/p/Bo63HBHgv0i/}

Kάποτε, η Keely εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον σύζυγό της στο Διαδίκτυο για τη συμμετοχή του σε αυτήν την ευτυχισμένη διαδρομή για να γίνει γονέας. Η ίδια έγραψε: «Η καρδιά σου είναι τόσο μεγάλη, τόσο γενναιόδωρη, τόσο τρυφερή και συμπονετική. Με εμπνέεις καθημερινά και συνεχίζεις να με κάνεις να γελάω. Ο Θεός να σε ευλογεί! Η καρδιά μου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη».

Η Keely είναι μια γυναίκα με καμπύλες. Ο Pierce πιστεύει ότι φαίνεται καταπληκτική και λέει: «Λατρεύω κάθε καμπύλη του σώματός της και είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για μένα». Είναι περήφανος για τη γυναίκα του και πάντα επιδιώκει να είναι αντάξιος της αγάπης της.

Pierce Brosnan: Η αποστομωτική απάντηση του σε κακεντρεχές σχόλιο στα social για τα κιλά της γυναίκας του!

{https://www.instagram.com/p/BZ8enl1AHr2/}

Ο ηθοποιός είναι σίγουρος ότι ένα άτομο πρέπει να εμπιστεύεται την καρδιά του και λέει: «Ήμουν παντρεμένος άντρας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου - έτσι μου αρέσει. Είμαι από εκείνους τους τύπους που πιστεύουν ότι χρειάζεσαι μια δυνατή γυναίκα στη ζωή σου». Και η Keely λέει, «Ο Pierce είναι έξυπνος, σαγηνευτικός και η πραγματική ομορφιά του πηγάζει από την ψυχή. Γερνάει όμορφα».

{https://www.instagram.com/p/Ci8qIs-P0HE/}

Στο ζευγάρι αρέσει να κάνει τα πάντα μαζί. Έχουν ένα εξοχικό σπίτι με λίγα στρέμματα γης που περιποιείται η Keely.

Οι γιοι του Pierce και της Keely ακολουθούν τα βήματά τους ως μοντέλα, ηθοποιοί και υποστηρικτές του περιβάλλοντος. Το 2022, ο Dylan και ο Paris αποκάλυψαν σε μια συνέντευξη: «Έχουμε τους καλύτερους γονείς που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς».

{https://www.instagram.com/p/Ci1RTA3sm0b/}

Η ταινία Black Adam στην οποία πρωταγωνιστεί ο Brosnan κυκλοφόρησε το 2022. Στην ταινία ο Pierce φορούσε τη βέρα του και ένα ρολόι που του χάρισε η Keely πριν από πολλά χρόνια. Το ρολόι έχει μια επιγραφή που γράφει: «Ο χρόνος κυλά στα φτερά της αγάπης».

Pierce Brosnan: Οι δύο θάνατοι που σημάδεψαν τη ζωή του και οι τρεις κούκλοι γιοι του [Photos]

Ο Pierce αποφάσισε ότι αυτά τα αξεσουάρ ήταν κατάλληλα για τον χαρακτήρα του. Η Keely ενθουσιάστηκε με αυτήν την κίνηση και της άρεσε που τα πήρε μαζί του σε μια ταινία με υπερήρωες.

{https://www.instagram.com/p/Bi4uIxEgRat/}

Ο Pierce λέει ότι η σύζυγός του είναι πολύ cool, έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και μεγάλη αίσθηση του ποια είναι ως γυναίκα και νιώθει ασφάλεια και πίστη μαζί της. Και η Keely λέει ότι καταλαβαίνει γιατί πολλές γυναίκες τον βρίσκουν ελκυστικό – αυτό συμβαίνει επειδή αγαπά και εκτιμά τις γυναίκες. Η συμβουλή του Pierce για μια υπέροχη σχέση είναι: «Απλώς να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, να αγαπάτε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα».

Τελευταία τροποποίηση στις 29.01.2023 - 19:19