Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick: Μια σχέση 25 χρόνων που ξεκίνησε από ένα μήνυμα σε τηλεφωνητή

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick: Μια σχέση 25 χρόνων που ξεκίνησε από ένα μήνυμα σε τηλεφωνητή
Όπως συμβαίνει και με άλλα πράγματα στη ζωή, η αγάπη εμφανίζεται πολλές φορές όταν δεν την περιμένουμε και με έναν εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Είναι τα μικρά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Μας κάνουν να δούμε τον άλλον από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό συνέβη με τους ηθοποιούς Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα και μερικά βήματα για να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα ήταν ποτέ ξανά το ίδιο.

Το 1991, τόσο η Sarah Jessica Parker όσο και ο Matthew Broderick είχαν κάνει όνομα στην κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία. Και οι δύο ήταν ήδη επιτυχημένοι και έλαμψαν με κάποια από τα έργα τους και η καριέρα τους ήταν ανοδική. Ωστόσο, μέχρι εκείνη την ημερομηνία, γνώριζαν ελάχιστα ο ένας για τον άλλον.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο Matthew σκηνοθέτησε ένα έργο του Μπρόντγουεϊ και τα αδέρφια της Sarah Jessica ήταν μεταξύ των ιδρυτών της εταιρείας παραγωγής. Ένα από τα αδέρφια της τους σύστησε και προφανώς κάτι συνέβη από εκεί και πέρα.

Αρκετούς μήνες αργότερα, πιο συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου 1992, ο ηθοποιός πήρε το κουράγιο και τηλεφώνησε στην Parker και άφησε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της για να της ζητήσει να βγουν ραντεβού. Η Sarah Jessica θυμάται ότι το μήνυμα ξεκινούσε με το «Γεια, είναι ο Matthew Broderick» και πρόσθεσε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης: «Έπρεπε να χρησιμοποιήσεις μόνο το επίθετό σου». Αμέσως μετά ξεκίνησαν τη σχέση τους.

Η Sarah Jessica Parker ξεκαθαρίζει τη σχέση της με την Kim Cattrall αλλά και με τη Samantha Jones - Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές πράγματα

Το 1996 ήταν η χρονιά που βρέθηκαν μαζί και στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ και ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η σχέση εδραιώθηκε και ότι όλα πήγαιναν καλά. «Είναι ίσως ο πιο αστείος τύπος που έχω γνωρίσει σε όλη μου τη ζωή», είπε η ηθοποιός. Και πρόσθεσε: «Είναι τόσο λαμπερός, τόσο όμορφος, νομίζω ότι είναι ο πιο όμορφος άντρας που έχω δει στη ζωή μου. Και με εμπνέει. Είμαι τρελή για αυτόν, εντελώς».

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και να παντρευτεί. Ωστόσο, η τελετή ήταν κάθε άλλο παρά συμβατική. Αποφάσισαν να καλέσουν περίπου 100 άτομα με πρόσχημα ένα πάρτι, αλλά κανείς δεν ήξερε ότι αυτό που θα γιόρταζαν θα ήταν ο γάμος των ηθοποιών και ότι η Parker θα ντυνόταν νύφη με ένα κομψό μαύρο φόρεμα.

{https://www.instagram.com/p/BUSJDdLDDKM/}

Όπως συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους του χώρου, η σχέση τους δεν εξαιρέθηκε από εικασίες ή φήμες, αλλά ποτέ δεν μίλησαν γι' αυτό. Το 2002, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον James Wilkie Broderick και 7 χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν τα δίδυμα Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge Broderick μέσω παρένθετης μητέρας.

«Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε να μείνω έγκυος, αλλά δεν μπορούσε να συμβεί με τον συμβατικό τρόπο», ανέφερε σε συνέντευξη της η Sarah Jessica Parker.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η καριέρα της Parker εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά τον ρόλο της στο Sex and the City. Πάντα είχε την άνευ όρων υποστήριξη του συζύγου της και, φυσικά, είχαν τα πάνω και τα κάτω τους.

{https://www.instagram.com/p/CdwIth-Obz8/}

«Έχεις καλές μέρες, έχεις αξιοπρεπείς μέρες και έχεις κακές μέρες. Αυτός είναι ένας γάμος. Αυτή είναι μια σχέση. Αυτή είναι μια φιλία, ακόμη και - οι σχέσεις εκτός γάμου έχουν την ίδια πορεία», μοιράστηκε κάποτε η ηθοποιός. «Αν ασχολείσαι με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλεις ουσιαστικές σχέσεις, θα περάσεις από πολλές διαφορετικές περιόδους».

Sarah Jessica Parker για την ηλικία της: «Μη με λέτε γενναία επειδή μίλησα για τα γκρίζα μαλλιά μου»

Είναι μαζί 31 χρόνια και παντρεμένοι 25 χρόνια, ωστόσο εξακολουθούν να δείχνουν ότι αγαπούν ο ένας τον άλλον και είναι πιο κοντά από ποτέ. «Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και στη ζωή μας. Αγαπώ τη ζωή μας. Λατρεύω που είναι ο πατέρας των παιδιών μου και χάρη σε αυτόν υπάρχει όλος αυτός ο άλλος κόσμος που αγαπώ», είπε η Sarah Jessica. Ο Matthew, από την πλευρά του, έχει πει: «Την πρώτη φορά που την είδα, την είδα να περπατάει στο δρόμο και σκέφτηκα “Αυτή είναι”».

{https://www.instagram.com/p/CAYnxRZFQLb/}

Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια, να συντροφεύουν ο ένας τον άλλον, να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και κυρίως να γίνουν ο ένας ο καλύτερος φίλος του άλλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 16:34