Sarah Jessica Parker για την ηλικία της: «Μη με λέτε γενναία επειδή μίλησα για τα γκρίζα μαλλιά μου»

27.06.2022
Sarah Jessica Parker για την ηλικία της: «Μη με λέτε γενναία επειδή μίλησα για τα γκρίζα μαλλιά μου»
Πριν από λίγο καιρό η Sarah Jessica Parker έγινε πρωτοσέλιδο παντού επειδή έδειξε περήφανα τα φυσικά, γκρίζα μαλλιά της στο εξώφυλλο της Vogue και στη σειρά όπου πρωταγωνιστούσε And Just Like That… Αν και αυτό ήταν ένα σημαντικό γεγονός για πολλούς, η Parker θέλει να το ξεπεράσει.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, είπε στο Allure ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φυσική γήρανση. «Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί υποτίθεται ότι πρέπει να αφιερώνω τόσο πολύ χρόνο για να το σκέφτομαι», είπε. «Δεν είναι ότι είμαι σκόπιμα απαξιωτική ή έχω ψευδαισθήσεις. Αλλά δεν το σκέφτομαι πραγματικά. Υπήρξε πολύ περισσότερη περιφερειακή κουβέντα για τον χρόνο που πέρασα στη γη από ότι έχω περάσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου».

Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!

Είπε ότι η συζήτηση έγινε τόσο φορτική που βαρέθηκε να την αποκαλούν «γενναία» επειδή έδειξε τα φυσικά της γκρίζα μαλλιά. «Έγιναν μήνες και μήνες συζητήσεων για το πόσο γενναία είμαι που έχω γκρίζα μαλλιά. Και εγώ έλεγα, παρακαλώ, επικροτήστε το θάρρος κάποιου άλλου για κάτι άλλο!»

Στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε για άλλη μια φορά τα στάνταρ γυναικών και ανδρών με γκρίζα μαλλιά. Η σταρ του Sex and the City είπε ότι όταν ήταν έξω με τον φίλο της Andy Cohen, ο οποίος έχει επίσης γκρίζα μαλλιά, κανείς δεν μίλησε για εκείνον. «Ο Andy έχει όμορφα γκρίζα μαλλιά. Κανείς όμως δεν τον ανέφερε που καθόταν ακριβώς δίπλα μου. Ούτε ψυχή».

Η Parker ξεκαθαρίζει ότι δεν επικροτούσε τα γκρίζα της μαλλιά στη δήλωση της, απλώς ήθελε να αισθάνεται άνετα στο σώμα της. «Όταν βγαίνω από την πόρτα, θέλω να νιώθω εντάξει — σύμφωνα με τα πρότυπά μου… Δεν είναι ότι δεν έχω ματαιοδοξία. Υποθέτω ότι απλώς δεν με ενδιαφέρει αρκετά η γνώμη όλων των άλλων», είπε.

H Meghan Markle, η Sarah Jessica Parker και το απίστευτο κοινό που μοιράζονται!

Η ηθοποιός και σταρ του Broadway είναι πολύ ειλικρινής για την καταπολέμηση του ηλικιακού ρατσισμού, συζητώντας για τα σκληρά ταμπλόιντ όπου υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αλλά είναι σαφές ότι η Parker θέλει να μεγαλώνει ανοιχτά στα μάτια του κοινού και αυτό να είναι ο κανόνας και όχι κάτι που πρέπει να θεωρείται σπάνιο.