Jennifer Aniston: Η εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Emmy και η συγκινητική ομιλία της για τη βράβευση του πατέρα της

27.06.2022
Jennifer Aniston: Η εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Emmy και η συγκινητική ομιλία της για τη βράβευση του πατέρα της
Η Jennifer Aniston τίμησε το Σάββατο τον πατέρα της και σταρ του Days of Our Lives, John Aniston, με το Βραβείο Lifetime Achievement κατά τη διάρκεια των Daytime Emmy Awards 2022.

Η συμπρωταγωνίστρια του John στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, Suzanne Rogers, μετά από μια σύντομη εισαγωγή έδωσε τη σκυτάλη στην Jennifer. Η Jennifer έκανε μια συγκινητική ομιλία τονίζοντας την μεγάλη καριέρα του πατέρα της στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Jennifer Aniston: Η καραντίνα την έφερε πιο κοντά με τον πατέρα της

«Αυτή είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα», είπε. «Είναι μια ευκαιρία όχι μόνο να αποτίσω φόρο τιμής σε ένα αληθινό είδωλο του τηλεοπτικού καθημερινού κόσμου αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να αναγνωρίσω τα επιτεύγματα μιας ζωής, ενός σπουδαίου και αξιοσέβαστου ηθοποιού, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο μπαμπάς μου. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η αφοσίωσή του σε εκείνη την σειρά τον έχει κάνει να κερδίσει σεβασμό και θαυμασμό από τους συναδέλφους του ηθοποιούς αλλά και βαθιές φιλίες ενθουσιάζοντας εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η καριέρα του είναι κυριολεκτικά ο ορισμός του επιτεύγματος μιας ζωής», συνέχισε η Jen στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της που μπορείς να δεις στη συνέχεια.

Ο John υποδύεται τον Victor Kiriakis στη μακροχρόνια σαπουνόπερα. Ξεκίνησε τον συγκεκριμένο ρόλο το 1985 και εξακολουθεί να παίζει τον ίδιο ρόλο μέχρι σήμερα. Ο John δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και η Suzanne Rogers δέχτηκε το βραβείο για λογαριασμό του.

Meghan & Harry: Το αναπάντεχο πρόσωπο που τους "συνδέει" με τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston