Άγριες Μέλισσες: Η Αμαλία Καβάλη ξεκίνησε τις διακοπές της - Έτσι αποχαιρέτησε την "Ουρανία" της

27.06.2022
Άγριες Μέλισσες: Η Αμαλία Καβάλη ξεκίνησε τις διακοπές της - Έτσι αποχαιρέτησε την "Ουρανία" της
Τα γυρίσματα του τρίτου και τελευταίου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ολοκληρωθεί και οι πρωταγωνιστές, ένας ένας αποχαιρετούν τους ρόλους που "φόρεσαν" με τόσο μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα ήταν η σειρά της Ουρανίας, κατά κόσμον, Αμαλίας Καβάλη.

Οι "Άγριες Μέλισσες" ρίχνουν αυλαία σε λίγες μέρες και ενώ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κορυφώνεται, οι πρωταγωνιστές τους έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους, έχοντας πρώτα αποχαιρετήσει τα τηλεοπτικά alter ego τους.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε το "αντίο" της Θεοφανίας Παπαθωμά στη Βιολέτα της και σήμερα βλέπουμε το "αντίο" της Αμαλίας Καβάλη στην Ουρανία της καθώς και στο ραφτάδικο που τόσο και τόσα είδε και άκουσε μέσα στα χρόνια.

Μαζί της και δυο από της αδελφής Σταμίρη, η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) και η Ασημίνα (Έλλη Τρίγκου)

"Και κάπως έτσι ήμασταν εμείς που προχτές κάναμε το τελευταίο γύρισμα στο χώρο «μπουτίκ». Με φίλες και συνιδιοκτήτριες να λείπουν (Ρίζω, Βιολέτα, Παγώνα) κλείσαμε τον χώρο female power του Διαφανίου που ξεκίνησε από το ραφτάδικο και που σηματοδοτούσε για την Ουρανία την επιθυμία επιχειρηματικότητας.
Την επόμενη εβδομάδα ο καιρός αναμένεται νεφελώδης με πολλές έντονες συναισθηματικές βροχοπτώσεις", γράφει η Αμαλία Καβάλη, υπογραμμίζοντας ότι η πρώτη φωτογραφία που παραθέτει είναι του σκηνοθέτη τους.

Λίγες ώρες αργότερα, η Αμαλία Καβάλη ξεκίνησε τις διακοπές της και μοιράστηκε, με χιούμορ, την πρώτη της βουτιά. "Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη. Summer has begun", γράφει στη λεζάντα και ιδού η καλοκαιρινή λήψη.