Kylie Jenner: Ο σύντροφος της, Travis Scott, ανέβασε story με ολόγυμνη φωτογραφία της!

26.06.2022
Kylie Jenner: Ο σύντροφος της, Travis Scott, ανέβασε story με ολόγυμνη φωτογραφία της!
Το ξέρουμε ότι το γυμνό πουλάει. Και μάλλον κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Travis Scott που έσπευσε να μοιραστεί με τους φαν του στο Instagram, την αγάπη του για τη σύντροφό του Kylie Jenner, με μια αποκαλυπτική φωτογραφία της.

Ο 31χρονος Travis, με το πραγματικό όνομα Jacques Bermon Webster II και η 24χρονη σταρ των Kardashians, Kylie, έχουν δύο παιδιά: την Stormi, η οποία είναι 4 ετών, και έναν γιο, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο, το όνομα του οποίου δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει δημόσια.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017, προτού ανακοινώσει τον χωρισμό του λίγους μήνες αργότερα και τελικά τα ξαναφτιάξει την άνοιξη του 2021. Τώρα, ο Τravis υπενθυμίζει στους φαν του την ευτυχισμένη σχέση τους, δημοσιεύοντας στα stories του στο Instagram μια ολόγυμνη φωτογραφία της Kylie. Λίγο αργότερα την κατέβασε, όμως οι φανς την είχαν ήδη "κλέψει".

Ο ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο από μια κορνίζα στο σπίτι του, ενώ από πάνω είχε βάλει ένα emoji καουμπόι. Σε αυτό, η Kylie φαίνεται εντελώς γυμνή, να γέρνει πάνω του από το πλάι, φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο.

Η ίδια η φωτογραφία προέρχεται στην πραγματικότητα από μια φωτογράφηση που έκανε το ζευγάρι στο περιοδικό Playboy το 2019. Τότε την είχε μοιραστεί η ίδια η Kylie γράφωντας «Me by @travisscott για το @playboy. See the full story on playboy.com Photography by @sashasamsonova».

Η φωτογράφος Sasha Samsonova είχε επίσης τη φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram, προσθέτοντας, “@travisscott @kyliejenner για το @playboy ♥ σύντομα #35mm».