Η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 54 της χρόνια: 5 πράγματα που μπορεί να μη γνώριζες γι' αυτήν

Η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 54 της χρόνια: 5 πράγματα που μπορεί να μη γνώριζες γι' αυτήν
Διάσημη για την ομορφιά, το ταλέντο και τη μοναδική αίσθηση του χιούμορ, η Jennifer Aniston είναι μια από τις δημοφιλείς ηθοποιούς εδώ και δεκαετίες. Αλλά η άνοδός της στα αστέρια δεν ήταν πάντα παιχνιδάκι καθώς η ιδιωτική της ζωή, ακόμη και οι στενοχώριες της, ήταν συχνά αντικείμενο κουτσομπολιών.

H ι΄δια η Aniston γιο΄ρτασε τα γενέθλιά της με μία σπάνια φωτογραφία και με τους δυο γονείς της όμως, οι fans δεν κουράζονται να μαθαίνουν νέα πράγματα για την προσωπική της ζωή. Με αφορμή τη μεγα΄λη αυτή μέρα, λοιπόν, ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά λιγότερο γνωστά στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα της Aniston που θα σε κάνουν να την εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο.

{https://www.instagram.com/p/Cok8X1dP_Bp/}

Οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός

Παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε σε μια οικογένεια διάσημων ανθρώπων του θεάματος, η Aniston δεν ενθαρρύνθηκε ποτέ να ακολουθήσει μια καριέρα σε αυτόν τον χώρο. Αντίθετα, ο μπαμπάς της ήθελε να γίνει δικηγόρος επειδή ήθελε να την προστατεύσει από τα μειονεκτήματα της βιομηχανίας του θεάματος. Η Aniston ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της την παρακάλεσε να μην γίνει ηθοποιός και η μητέρα της δεν πίστευε στο ταλέντο της. Αλλά ευτυχώς, ήταν αρκετά θαρραλέα για να τους αποδείξει ότι έκαναν λάθος.

Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Της απαγόρευαν να βλέπει τηλεόραση

Όχι μόνο την αποθάρρυναν οι γονείς της να γίνει ηθοποιός, αλλά στην Aniston φέρεται να της «απαγορευόταν» να βλέπει τηλεόραση όταν ήταν μικρότερη, εκτός κι αν ήταν άρρωστη. Εκείνη την εποχή ο πατέρας της πρωταγωνιστούσε σε σαπουνόπερα και μόλις το έμαθε η Aniston αποφάσισε να γίνει και αυτή ηθοποιός. «Αυτή ήταν η μόνη μου επανάσταση», παραδέχτηκε η Aniston. «Ήλπιζα ότι θα τα κατάφερνα για να του αποδείξω ότι έκανε λάθος. Απλώς συνέχισα».

Η Aniston μισούσε το διάσημο κούρεμα της

Το θρυλικό κούρεμα που έκανε η Rachel Green στο Friends έγινε σύμβολο της δεκαετίας του '90 και κάθε κορίτσι ήθελε να αντιγράψει αυτό το στυλ. Ωστόσο, η Aniston παραδέχτηκε κάποτε ότι δεν της άρεσε το διάσημο κούρεμα της, λέγοντας: «Πώς να το πω αυτό; Νομίζω ότι ήταν το πιο άσχημο κούρεμα που έχω δει ποτέ».

Jennifer Aniston: Το κούρεμα της Rachel ήταν εφιάλτης

Η Aniston έχασε τον έρωτα της ζωής της το 2007

Πριν από το πολυδιαφημισμένο ειδύλλιο και τον γάμο της με τον Brad Pitt, η Aniston ήταν βαθιά ερωτευμένη με τον ηθοποιό Daniel McDonald, με τον οποίο έβγαινε για 5 χρόνια. Και οι δύο ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους εκείνη την εποχή, γι' αυτό αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Aniston παραδέχτηκε αργότερα ότι ποτέ δεν ξεπέρασε εντελώς τον McDonald. «Θα ήταν ο ένας και μοναδικός. Αλλά ήμουν 25 και ήμουν ανόητη», είπε το 2015. Δυστυχώς, ο McDonald πέθανε το 2007.

{https://www.instagram.com/p/CSE_t1TrrQd/}

Παραλίγο να χάσει τον ρόλο της Rachel Green

Αν και είναι πασίγνωστη για τον ρόλο της Rachel Green στην επιτυχημένη κωμική σειρά, Friends, η Aniston παραλίγο να χάσει τον ρόλο από την συμπρωταγωνίστριά της, Courteney Cox. Ευτυχώς, η Cox συνειδητοποίησε ότι προτιμούσε να υποδυθεί την Monica Geller και οι παραγωγοί αποφάσισαν να προσφέρουν στην Aniston τον ρόλο της Rachel.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 17:22