Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo καλωσόρισαν το τρίτο τους μωρό παιδί

01.02.2023
Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo καλωσόρισαν το τρίτο τους μωρό παιδί
Μετά το σκάνδαλο για την απιστία εκείνου, ο Adam Levine και η Behati Prinsloo έγιναν γονείς για τρίτη φορά.

Ο Adam Levine και η Behati Prinsloo είναι επίσημα γονείς τριών παιδιών! Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 και το 34χρονο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret καλωσόρισαν το τρίτο τους μωρό. Το ζευγάρι, που είναι ήδη γονείς των κορών τους Gio Grace, 4 χρονών, και Dusty Rose, 6 χρονών, δεν έχουν μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μέλος της οικογένειας τους αυτή τη στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/CU_Tz5lJWg7/}

Το ζευγάρι είχε συζητήσει εδώ και καιρό για την επέκταση της οικογένειάς τους. "Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε ένα δεύτερο. Έτσι νομίζω ότι για μένα εκείνα τα δύο χρόνια, όταν είχα δύο μωρά κάτω των 2 ετών, έλεγα: 'Μην το σκέφτεσαι καν!' Θέλω όμως και πέντε παιδιά, αλλά ούτε καν να το σκέφτεσαι”, είχε δηλώσει η Prinsloo. "Ξέρεις τι, ποτέ μην λες ποτέ. Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια, ποιος ξέρει; Το αφήνουμε στη μοίρα το τι θα συμβεί. Άρα δεν υπάρχουν όρια σε αυτό. Νομίζω ότι είναι ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε στη ζωή μας. Και με τον COVID επίσης, μόλις έβλεπα τις κόρες μας μαζί, έλεγα, 'Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα τρίτο μόνο για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, γιατί ήταν τόσο γλυκό να τις βλέπω μαζί. Αλλά μετά δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ”. Η Prinsloo επιβεβαίωσε ότι περίμεναν ένα ακόμη μωρό τον Σεπτέμβριο.

Η Prinsloo και ο Levine παντρεύτηκαν στο Μεξικό τον Ιούλιο του 2014 μετά από σχέση ενός χρόνου. Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι επικεντρώνονται “στο να είναι οι καλύτεροι γονείς” μετά από κατηγορίες για απιστία εκ μέρος του Levine το περασμένο φθινόπωρο. Απευθυνόμενος στις φήμες που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, ο Levine παραδέχτηκε: “Είχα κακή κρίση μιλώντας με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τη σύζυγό μου με ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ είδους φλερτ. Δεν είχα σχέση, ωστόσο, πέρασα τα όρια σε μια λυπηρή περίοδο στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έγινε ακατάλληλο. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί".

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 08:29