Adam Levine: Το σκάνδαλο της απιστίας ξεφεύγει από τα όρια με νέες καταγγελίες παρά τη δημόσια συγγνώμη στην έγκυο σύζυγό του

21.09.2022
Adam Levine: Το σκάνδαλο της απιστίας ξεφεύγει από τα όρια με νέες καταγγελίες παρά τη δημόσια συγγνώμη στην έγκυο σύζυγό του
Η Behati Prinsloo διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης της εγκυμοσύνης και η ζωή της έχει αναστατωθεί με τον χειρότερο τρόπο όταν ένα μοντέλο αποκάλυψε ανάρμοστη σχέση με τον σύζυγό της, Adam Levine. Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν καθώς ακόμη τέσσερις, τουλάχιστον, γυναίκες κάνουν τις δικές τους, παρόμοιες αποκαλύψεις!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Sumner Stroh μοιράστηκε μέσω Tik Tok αποσπάσματα από -τα ανάρμοστα ως επί το πλείστον- μηνύματα που αντάλλαξε πριν από δυο χρόνια με τον frontman των Maroon 5, με τον οποίο, όπως υποστηρίζει, έβγαιναν μαζί για έναν χρόνο.

Υπό το ξέσπασμα του, προφανούς, σκανδάλου, ο Levine απάντησε με ένα story μέσα από το οποίο στην ουσία ζήτησε συγνώμη από τη σύζυγό του, Behati Prinsloo, η οποία, παρεμπιπτόντως περιμένει το τρίτο τους παιδί. Μέσα από το story o τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι "ξεπέρασε τα όρια" όμως επέμενε περί διαδικτυακού φλερτ και όχι περί σωματικής επαφής.

"Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είχα κακή κρίση μιλώντας με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τη σύζυγό μου με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έννοια του φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρ' όλα αυτά, πέρασα τα όρια σε μια λυπηρή περίοδο στη ζωή μου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ακατάλληλο. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να ρισκάρω. Το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί."

Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret δεν έχει αντιδράσει ακόμη όμως πηγές κοντά της αναφέρουν ότι είναι πολύ αναστατωμένη και προσπαθεί να καταλάβει τι την έχει χτυπήσει, ενώ το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή της είναι η υγεία του μωρού που μεγαλώνει μέσα της.

Τα θέματα, όμως, περιπλέκονται καθώς προκύπτουν παρόμοιες μαρτυρίες από άλλες γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έχουν ανταλλάξει παρόμοια "καυτά" μηνύματα μέσα στα χρόνια. Η θέση του Levine γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, ειδικά τώρα που το ζήτημα έχει πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.