Στέφανος Μιχαήλ: Αν σκέφτεσαι ποιον σου θυμίζει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της Άγριας Γης έχουμε την απάντηση

21.09.2022
Στέφανος Μιχαήλ: Αν σκέφτεσαι ποιον σου θυμίζει ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της Άγριας Γης έχουμε την απάντηση
Αν σου φαίνεται πως ο Στέφανος Μιχαήλ έρχεται στην ελληνική τηλεόραση με έναν έντονο αέρα... Χόλιγουντ, θα μας βρεις απόλυτα σύμφωνες. Ο κύπριος ηθοποιός κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε νέο του ρόλο ενώ στο πρόσωπό του βλέπουμε το τέλειο κράμα δύο αγαπημένων μας αμερικάνων ηθοποιών.

Η Άγρια Γη είναι μία από τις νέες σειρές του ΣΚΑΪ το σενάριο της οποίας υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία οι Χάρης Μαζαράκης και Λίνος Χριστοδούλου. Η Ζέτα Δούκα και η Παναγιώτα Βιτετζάκη ως Όλγα και Ελπίδα Γρίβα μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ ως Άρη Μάρκου αποτελούν το πρωταγωνιστικό τρίο σε μια ιστορία που έχει, σίγουρα, το ενδιαφέρον της. Εμείς σήμερα θα σταθούμε στην εξωτερική εμφάνιση του κύπριου ηθοποιού ο οποίος είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η Άγρια Γη πραγματεύεται την απόφαση στου Άρη Μάρκου να πάρει εκδίκηση από τη γυναίκα που του καστέστρεψε τη ζωή (από όλες τις απόψεις). Η γυναίκα αυτή είναι η Όλγα Γρίβα, της οποίας η κόρη, η Ελπίδα θα βρεθεί στη μέση όλης αυτής της ιστορίας και τα πράγματα θα περιπλακούν.

Επιστρέφοντας, όμως, στον χολιγουντιανό άνεμο για τον οποίο μιλήσαμε νωρίτερα όμως, ιδού η άποψή μας. Έχει, ξεκάθαρα τη δική του γοητεία ο Στέφανος Μιχαήλ, όμως σε αρκετές στιγμές μας θυμίζει τόσο τον Jesse Williams του Grey' s Anatomy όσο και τον Brad Pitt. Ιδού και η απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Και μπορεί στην τηλεόραση να ζει έναν έρωτα μεγάλο με την Παναγιώτα Βιτετζάκη, όμως στην ιδιωτική του ζωή, την καρδιά του έχει κλέψει η χορογράφος Νάταλι Κάντερ με την οποία δεν έχουν αποκλείσει τον γάμο στο μέλλον. Με το καλό!