«Η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο»: Η απίστευτη αποκάλυψη πρώην εργαζομένων της

22.09.2022
«Η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο»: Η απίστευτη αποκάλυψη πρώην εργαζομένων της
Η δύσκολη ζωή της τραγουδίστριας την τελευταία περίοδο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των μέσων - Όσα αποκαλύπτει νέο ρεπορτάζ

Η Shakira δεν διανύει μια ευχάριστη περίοδο και αυτό δεν είναι μυστικό. Η τραγουδίστρια έχει εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη με τον Gerard Pique για την επιμέλεια των παιδιών τους, η οποία φαινομενικά γίνεται όλο και πιο άσχημη μέρα με τη μέρα. Η τραγουδίστρια εμπλέκεται και σε σοβαρή υπόθεση φορολογικής απάτης με την ισπανική εφορία. Έχοντας κυνηγηθεί από τους παπαράτσι από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της, δεν μπορούσε καν να μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της επειδή ο Pique αρνήθηκε να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα.

Οριστικός χωρισμός για Shakira και Pique: Η επίσημη ανακοίνωση

Τώρα, μια νέα αποκάλυψη υποδηλώνει ότι η Shakira μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική πλευρά της. Η υπόθεση φοροδιαφυγής της Shakira κατά των Ισπανικών Αρχών κερδίζει έλξη τόσο στο δικαστήριο όσο και στα μέσα ενημέρωσης. Ένα ειδησεογραφικό κανάλι μετέδωσε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ για τη Shakira, εστιάζοντας κυρίως στους ισχυρισμούς για φορολογική απάτη, αλλά και στην προσωπική και επαγγελματική πλευρά της ζωής της.

Η Shakira και ο Gerard Pique υπέγραψαν προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα, με το όνομα Equipo de Investigacion, προβλήθηκε στο La Sexta, με έναν ρεπόρτερ από το Μαϊάμι, τον Javier Ceriani, ο οποίος πήρε συνέντευξη από ένα παντρεμένο ζευγάρι που ήταν πρώην υπάλληλοι της Shakira. Το ζευγάρι δεν είχε ιδιαίτερα ωραία λόγια να πει για την τραγουδίστρια, αλλά το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ο λόγος που η Shakira τους απέλυσε. Αναλυτικά αναφέρεται πως:

«Ο Divier αντικατέστησε τη Maritza, τη σύζυγό του, που μαγείρευε όλη την εβδομάδα, μαγειρεύοντας για 17 υπαλλήλους της Shakira. Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Shakira του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο, και της είπε 'Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο. Μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω πια'. Έτσι η Shakira του είπε 'Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο', και τότε ήταν που απολύθηκαν. Ήταν σοκ που η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο που δεν ήθελαν να ζεστάνουν. Δεν ήταν μόνο οικιακές υπάλληλοι, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».