Gigi Hadid - Leonardo DiCaprio: Σχέση με διαφορετικές προσδοκίες και ερωτηματικά για το μέλλον

21.09.2022
Gigi Hadid - Leonardo DiCaprio: Σχέση με διαφορετικές προσδοκίες και ερωτηματικά για το μέλλον
Η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio ενδέχεται να έχουν διαφορετικές προσδοκίες για το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους, τουλάχιστον με βάση όσα ανέφεραν πηγές στο E!.

Πηγή κοντά στον DiCaprio έκανε σαφές στο E! ότι ο 47χρονος ηθοποιός ενδιαφέρεται πολύ για το 27χρονο μοντέλο, αν και είναι σχετικά φρέσκος ο χωρισμός του από την επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του, Camila Morrone, η οποία έκλεισε τα 25 της χρόνια δύο μήνες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους στο τέλος του Αυγούστου.

«Ο Leo ρώτησε κοινούς φίλους για την Gigi και ήθελε να τη γνωρίσει», είπε η πηγή. «Έχουν κάνει παρέα αρκετές φορές και ενδιαφέρεται». Αυτή η πηγή πρόσθεσε ότι αυτός και η Hadid δεν έχουν κάτι «αποκλειστικό», με την πηγή να προσθέτει ότι η Hadid δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να ασχοληθεί σε βάθος με τον DiCaprio σε αυτήν τη φάση.

«Η Gigi διασκεδάζει με αυτό», είπε η πηγή. «Δεν την ενδιαφέρει τίποτα σοβαρό». Η Hadid έβγαινε για τελευταία φορά δημόσια με τον Zayn Malik, τον πρώην φίλο της και πατέρα της δίχρονης κόρης της Khai. Οι δυο τους χώρισαν πριν από περίπου ένα χρόνο μετά από υποτιθέμενη διαμάχη του Malik με τη μητέρα της, Yolanda Hadid.

Ενώ η Hadid δεν οραματίζεται μια σοβαρή ερωτική ιστορία με τον DiCaprio, μια πηγή ανέφερε στη Sun ότι ο ηθοποιός δεν είναι εντελώς αντίθετος στο να είναι η Hadid η αποκλειστική του σχέση - και πηγαίνει τα πράγματα μαζί της αργά για να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό στο μέλλον.

«Ο Leo έλεγε στους φίλους του ότι δεν θέλει αυτός και η Gigi να γίνουν θέαμα – ήταν τόσο μυστικοπαθείς όσο βλέπονταν», είπε μια πηγή. «Θέλει να το κάνει αργά. Είναι και οι δύο υψηλού προφίλ και δεν θέλει να την πιέσει. Έχουν σχέση από το Κάπρι όπου ήταν μαζί σε ένα γιοτ μόνοι».

«Ήξερε ότι ήθελε να γνωρίσει κάποιαν που έχει παρόμοιες απόψεις για τη ζωή», πρόσθεσε η πηγή, υποστηρίζοντας ότι ο DiCaprio πιστεύει ότι η Hadid είναι ώριμη για την ηλικία της.

«Έλεγε ότι πραγματικά αισθάνεται ότι είναι έτοιμος να το κάνει όπως ο George Clooney (να φτιάξει τη ζωή του) και να γνωρίσει το κατάλληλο άτομο και τώρα νιώθει ότι μπορεί», πρόσθεσε η πηγή. «Είπε στους φίλους του ότι μισεί πραγματικά το αφήγημα ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών - τον αναστατώνει – και ότι η Gigi είναι 27 με ένα παιδί. Σίγουρα υπάρχει χημεία, λατρεύουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν έχει σχέδια να δημοσιοποιήσει ακόμα τη σχέση τους».

Μια πηγή επιβεβαίωσε αυτό το συναίσθημα μιλώντας πρόσφατα στο People: «Του αρέσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή της», είπε η πηγή του ρεπορτάζ. «Έχει ένα παιδί και είναι ώριμη. Θέλει να είναι με κάποιαν που έχει τις ίδιες ιδέες για καλούς σκοπούς και πολιτικές απόψεις όπως αυτός».

Ωστόσο, η Hadid δεν πιστεύει προς το παρόν στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες αυτής της σχέσης όσο ο DiCaprio. Όπως είπε στο E! πριν από λίγες μέρες μια πηγή από το περιβάλλον της, τον βλέπει πολύ πιο χαλαρά. «Η Gigi και ο Leo έχουν κάνει παρέα πολλές φορές και τα βρίσκουν. Η Gigi πιστεύει ότι είναι πολύ ωραίος τύπος. Oι περισσότερες συναντήσεις τους προήλθαν από το να βρίσκονται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους σε διάφορα πάρτι».

Νικολέτα Μακρή