Ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμορφώνεται σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο κόσμος αντιδρά - όχι όμως για καλό

31.01.2023
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμορφώνεται σε Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο κόσμος αντιδρά - όχι όμως για καλό
Ο "Μαζώ" το έκανε πάλι το θαύμα του, όμως όχι με την καλή έννοια, αυτή τη φορά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής προκαλεί με τη νέα του ανάρτηση που συγκέντωσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ένα τεράστιο και πολύ πιστό Fan Club που τον ακολουθεί πιστά ό,τι κι αν κάνει, εντός και εκτός πίστας. Αυτή τη φορά, όμως, η απόφασή του για μία μίμηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη σήκωσε μερικά φρύδια και έφερε αντιδράσεις. Κι εμείς, για να είμαστε ειλικρινείς, μια απορία την έχουμε ως προς το "τι θέλει να πει ο ποιητής".

Φόρεσε μια περούκα αλά Αλίκη, λοιπόν ο "Μαζώ", έβαλε και ένα ζευγάρι τεράστια, 70s γυαλιά, κοίταξε τον φακό όπως εκείνη και επανέλαβε τα ακριβή λόγια που βγήκαν από το στόμα της.

Τίτλος του "σκετς" που μοιράστηκε μέσα από τη σελίδα του στο Instagram ήταν "Το τσιγάρο πα΄ντα επίκαιρό. Τότε και τώρα". "Άβυσσος", λέμε εμείς, αλλά τέλος πάντων.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο επί σκηνής και έγινε viral

Ιδού λοιπόν η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια που εστίαζαν αφενός στο ότι "δεν κοροϊδεύουμε" - γιατί αυτό αισθάνθηκε ο κόσμος ότι έκανε - τους νεκρούς, αφετέρου στο ΄ότι ο ίδιος "έχει ξεφύγει τελείως" και "μήπως να το... μάζευε;".

{https://www.instagram.com/p/CoC3AVmqPx2/}

Κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια ήρθαν μαζικά και στην πλειοψηφία τους ήταν αρνητικά ενώ δεν έλειψαν και εκείνα από ανθρώπους που δεν αντιλαμβανόταν μεν, δεν ήταν αρνητικοί δε. Ιδού και ίσως ακολουθήσει κάποιο σχόλιο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη που να ρίχνει ένα κάποιο φως στο φλέγον ερώτημα το "Τι θέλει να πει ο ποιητής".

1

2

3

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 17:00