Marc Anthony: Τα δάκρυά του μόλις είδε την αγαπημένη του νύφη μας συγκίνησαν

31.01.2023
Marc Anthony: Τα δάκρυά του μόλις είδε την αγαπημένη του νύφη μας συγκίνησαν
O Marc Anthony και η Nadia Ferreira παντρεύτηκαν το περασμε΄νο Σαββατοκύριακο. Εκείνος ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός στα 54 χρόνια του και εκείνη φόρεσε το νυφικό για πρώτη φορά στα 23. Και ήταν τόση η ομορφιά της που ο αγαπημένος της δεν άντεξε και δάκρυσε!

O γάμος τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα στο Perez Art Museum στο Miami, αλλά αφού είχαν διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες είχαμε και τις πρώτες αναρτήσεις του ζεύγους όπου είδαμε, μεταξύ άλλων, την ομολογουμένως εξωπραγματικής ομορφιάς νύφη και τον γαμπρό που μόλις την είδε να πλησιάζει έδειχνε να μην πιστεύει στα μάτια του - δεν τον αδικούμε!

"Mr & Mrs. Muñiz" γράφουν αμφότεροι στη λεζάντα με την οποία συνοδεύουν το βίντεο που μοιράστηκαν για τις χαρές τους και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

{https://www.instagram.com/p/CoDLd4Htm1d/}

Πα΄ροντες στην τελετή, εκτός από του διάσημους φίλους του ζευγαριού που περιελάμβαναν τους Beckhams, την Eva Longoria, τη Salma Hayek, τον Lin Manuel Miranda, τον Maluma και τον Luis Fonsi και οι γιοι του Anthony από τον γάμο του με την Dayanara Torres, Cristian και Ryan. Παρόλο που οι σχέσεις του 54χρονου σταρ με την επίσης πρώην JLo είναι άριστες, ούτε εκείνη ούτε τα δίδυμα παιδιά τους, Max και Emme έδωσαν το "παρών".

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022 ύστερα από μόλις τρεις μήνες σχέσης. Το νυφικό της πανέμορφης νύφης ήταν της Galia Lahav ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με Christian Dior.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2023 - 17:48