Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης ξανά μαζί: Ο Ronaldo, ο Messi και το World Party

28.03.2023
Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης ξανά μαζί: Ο Ronaldo, ο Messi και το World Party
«Συνάντηση κορυφής» στο instagram και οι φανς δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έχουν γράψει σπουδαία, κοινή τηλεοπτική ιστορία με το World Party τους και μαζί έχουν «ταξιδέψει» πολύ κόσμο! Οι δυο τους, κάποια στιγμή τα «τσούγκρισαν» και η σχέση τους χάλασε. Μέχρι και «πέναντι» στήθηκαν τηλεοπτικά όταν ο Τανιμανίδης παρουσίαζε το Survivor και ο Μαυρίδης το Στον Δρόμο το 2017.

Πέρασαν τα χρόνια και φαίνεται πως ό,τι τους χώριζε ξέφτισε. Όπως ακούσαμε, «βρέθηκαν κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο και άρχισαν να μιλάνε», μέχρι που τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη βάπτιση των θυγατέρων του Σάκη και της Χριστίνας Μπόμπα είδαμε μεταξύ των καλεσμένων και τον Γιώργο.

5237_sakis_tanimanidis_giorgos_mavridis_1792022-1.jpg

Χρίστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάπτιση των διδύμων

Προφανώς οι δυο τους έχουν βρεθεί κι άλλες φορές, όμως η πιο πρόσφατη, επίσημη, κοινή εμφάνιση ήταν την περαμένη Κυριακή, όπου ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στο νέο μαγαζί του Σάκη Τανιμανίδη με χειροποίητο παγωτό, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Παγωτού. Μαζί τους και οι Μάνος Γαβράς, Αλέξανδρος Κοψιάλης, Θάνος Ανυφαντής και φυσικά η Χριστίνα Μπόμπα.

{https://www.instagram.com/p/CqLpGdfMQcx/}

Κα΄τω από αυτή την ανάρτηση τα σχόλια χρηστών που ζητούσαν με πα΄θος την τηλεοπτική επανένωση των δύο πρώην και νυν, όπως φαίνεται, φίλων ήταν τόσα πολλά, που ίσως έδωσαν το έναυσμα για τη νέα κοινή ανάρτηση που άναψε φωτιές σχετικά με κάτι που μπορεί να σχεδιάζουν τελικά.

«You Only Live Once» (Ζεις μόνο μια φορά), διαβάζουμε στη λεζάντα της, πραγματικά πολύ όμορφης φωτογραφίας και σα να μας φαίνεται ότι διαφαίνεται όντως, μια ανακοίνωση που έρχεται σύντομα.

{https://www.instagram.com/p/CqTVAOatIXR/}

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια που ακολούθησαν ξεκινώντας από αυτά των ίδιων των "πρωταγωνιστών" που ήρθαν με χιουμοριστική διάθεση.

sakis.jpg

Και πάλι, βέβαια, ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που ζητούσαν, επειγόντως, ένα νέο World Party. Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

sakis1.jpg

sakis11.jpg

sakis4.jpg

Ήταν τόσος ο ενθουσιασμός για το reunion και την αναζωπύρωση του ελληνικού bromance που σε πολλούς η φωτογραφία θύμησε την πρόσφατη συνύπαρξη σε ένα κλικ του Cristiano Ronaldo και του Lionel Messi.

sakis2_2.jpg

Lionel Messi και Cristiano Ronaldo: Η κοινή πόζα που δεν ήταν τόσο κοινή τελικά, το ρεκόρ και το μυστικό της παρτίδας σκάκι που παίζουν

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 12:34