Tom Hanks - Rita Wilson: Τα εγγόνια τους τούς λατρεύουν και αυτό είναι το μυστικό τους

Tom Hanks - Rita Wilson: Τα εγγόνια τους τούς λατρεύουν και αυτό είναι το μυστικό τους
O Tom Hanks και η Rita Wilson είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ ωστόσο πέρα από τη δική τους επιτυχημένη σχέση και τους σημαντικούς ρόλους που έχουν υποδυθεί στην καριέρα τους στον κινηματογράφο, υπερηφανεύονται για τον μεγαλύτερο ρόλο όλων: να είναι παππούς και γιαγιά.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη ζωή του ως παππού και γιαγιά, λέγοντας ότι το κλειδί για να ενθουσιάσεις τα παιδιά είναι να συμμετέχεις στις ίδιες δραστηριότητες που απολαμβάνουν.

«Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγαπάς αυτά τα μικρά παιδάκια και είναι καλύτερα από την τηλεόραση», είπε ο Hanks, στο Entertainment Tonight. «Δεν είναι μικρούλες, είναι εξαιρετικές νεαρές γυναίκες».

«Είναι εξαιρετικές νεαρές γυναίκες», συμφώνησε η Wilson.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1988, έχει μαζί δύο παιδιά: τον 32χρονο Chet [φωτό κάτω] και τον 27χρονο Truman.

{https://www.instagram.com/p/CsPYICfvkmW/?hl=el}

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Tom Hanks έχει επίσης τον 45χρονο Colin και την 41χρονη Elizabeth, από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Samantha Lewe.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1978 έως το 1987 ωστόσο η Lewes πέθανε το 2002 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι παππούς και γιαγιά τριών εγγονών: οι δύο κόρες του Colin, Olivia και Charlotte και η κόρη του Chet, Michaiah.

Μιλώντας για τη ζωή ως γιαγιά, η Wilson λέει ότι φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με τα παιδιά.

«Πρέπει να ανέβεις στο τραμπολίνο μαζί τους, πρέπει να μπεις στην πισίνα μαζί τους, πρέπει να πας στο γήπεδο τένις, πρέπει να κάνεις όλα τα αθλήματα», είπε σε συνέντευξη της για να προσθέσει «Απλώς πρέπει να κάνεις παρέα».

Συνεχίζοντας, ο Hanks είπε με χιούμορ ότι ο καλύτερος τρόπος για να τα πάει καλά με τα εγγόνια του είναι να «φτιάχνει τέλεια τα μακαρόνια με τυρί τους».

Ενώ το ζευγάρι συνήθως δεν αποκαλύπτει πολλά σχετικά με τη ζωή του στο σπίτι, ο γιος του Hanks, Colin, αποκάλυψε πώς είναι να φροντίζει ο ηθοποιός του «Forrest Gump» τα εγγόνια του.

{https://www.instagram.com/p/Crqc3o-tami/?hl=el}

«Θα ήταν υπέροχο αν έδινε προσοχή στην ώρα του ύπνου των παιδιών», αστειεύτηκε ο Colin στο «The Today Show» τον περασμένο Οκτώβριο, προσθέτοντας ότι τα παιδιά του «καταναλώνουν πολλή ζάχαρη» όταν μένουν με τον διάσημο παππού τους.

Μιλώντας στο Us Weekly το 2019, ο Colin είπε ότι οι κόρες του δεν είχαν καταλάβει (μέχρι εκείνη τη στιγμή) πόσο διάσημος είναι ο παππούς τους.

«Δεν νοιάζονται καθόλου για αυτό», είπε στη συνέντευξη του, προσθέτοντας ότι όταν τα επισκέπτεται ο παππούς τους είναι «όπως κάθε άλλη συνάντηση για παιχνίδι με τον παππού». Και σίγουρα έχει να τους διηγηθεί πολλές ιστορίες από τις ταινίες του.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2023 - 12:02