Ρώτησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την κριτική που του έκανε ο Απόστολος Γκλετσος κι εκείνος απάντησε όπως έπρεπε

15.06.2023
Ρώτησαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την κριτική που του έκανε ο Απόστολος Γκλετσος κι εκείνος απάντησε όπως έπρεπε
Γυρίσματα στην Αθήνα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro κάνουν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η παρέα του και ο φακός τον "τσάκωσε" στη Μητροπόλεως.

Από τους Παξούς αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον στις αρχές Μαΐου οι συντελεστές του Maestro καθώς ξεκίνησε νωρίς η τουριστική σεζόν και τώρα η δράση έχει μετατωπιστεί στην Αθήνα.

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" εντόπισε τον δημιουργό ο οποίος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ρεπόρτερ, πλην μίας.

"Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο", είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώ όταν η συζήτηση στράφηκε στην επιτυχία που κάνει η σειρά στο εξωτερικό απάντησε πω΄ς δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τι γίνεται στο εξωτερικό με τη σειρά. "Μας ενημερώνουν από το Netlix και από τους τουρίστες που έρχονται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα", είπε ο δημιουργός, συμπληρώνοντας όμως πως λαμβάνει μηνύματα από διάφορες χώρες στα social media".

Ως προς τα κοινωνικά ζητήματα που αγγίζει το Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε πως αυτός ήταν και ο στόχος εξηγώντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να γράψει χωρίς να επηρεάζεται από όσα γίνονται γύρω του.

Κάποια στιγμή, βέβαια ήρθε και η ερώτηση σχετικά με τα όσα είχε πει για εκείνονο ο Απόστολος Γκλέτσος και εκείνος χαιρέτησε λε΄γοντας απλά "Αυτά είναι κουταμάρες".

Θυμίζουμε ότι ερωτηθείς σχετικά ο Απόστολος Γκλέτσος είχε απαντήσει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, καλύτερο θα ΄ηταν, να μην είχε παίξει στον Maestro καθώς ενώ σε όλα τα άλλα κομμάτια της δημιουργίας είναι άψογος, υποκριτικά υπολείπεται των υπολείπων συντελεστών!

"Κουταμάρες" χαρακτήρισε το όλο ζήτημα ο Παπακαλιάτης και όπως το ακούσαμε εμείς, εννοεί προφανώς το ότι κάποιος μπορεί να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με τη δήλωση του Γκλέτσου αυτή καθαυτή!

Ιδού και το απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=rtiAJm9uInU}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2023 - 17:07