Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Οι δύο σύζυγοι αντάλλαξαν ρόλους και ιδού το αποτέλεσμα

28.08.2023
Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου: Οι δύο σύζυγοι αντάλλαξαν ρόλους και ιδού το αποτέλεσμα
Photo: NDP Photo Agency
Ο Νίκος Κουρής ανέλαβε έναν ρόλο που μέχρι τώρα είχε η σύζυγός του, Έλενα Τοπαλίδου και, προφανώς είναι κάτι που απολαμβάνουν αμφότεροι, με το παραπάνω.

Εκτός από το μεγάλο ταλέντο που έχει στον χορό και την υποκριτική, η Έλενα Τοπαλίδου επέδειξε και ένα καινούργιο, τελευταία, στη φωτογραφία. Μπορεί, φυσικά, να την ενέπνεε το θέμα καθώς για μοντέλα είχε τον σύζυγό της, Νίκο Κουρή και τον μοναχογιό τους, Πέτρο, όμως το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους followers οι οποίοι την ενθάρρυναν να δει το ζήτημα πιο επαγγελματικά.

{https://www.instagram.com/p/CwahjmMIM2q/?img_index=1}

Η αρχή είχε γίνει λίγο καιρό νωρίτερα από μία άλλη απίθανη φωτογραφία που είχε μοιραστεί ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από το προφίλ του tagάροντας τη σύζυγό του ως υπεύθυνη για το κλικ.

{https://www.instagram.com/p/CuzKuYeomMP/}

Στη συνέχεια ακολούθησε η σειρά στην παραλία και τώρα ήρθε η ώρα για να αντιστραφούν οι όροι με τον Νίκο Κουρή να πιάνει τη μηχανή και την Έλενα Τοπαλίδου να κάνει το μοντέλο.

Το αποτέλεσμα μοιράστηκε εκείνη στον δικό της λογαριασμό, tagάροντας εκείνον, με τη σειρά της. Η πόζα είναι βραδινή και λίγο πριν από κάποια έξοδο με σαφή θεατρική ατμόσφαιρα.

{https://www.instagram.com/p/CwdDDhroZ8H/}

Κατέθεσε και ο Νίκος Κουρής την προσπάθειά του ως φωτογράφος και ο καιρός θα δείξει αν αυτό το «παιχνίδι» μεταξύ των δύο συζύγων έχει και συνέχεια.

Προς το παρόν, η Έλενα Τοπαλίδου συνε΄χιζει τις εμφανίσεις της στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Ιππόλυτος» με το Εθνικό Θέατρο και ο Νίκος Κουρής ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς IQ160 του star, η οποία είχε λήξει με επικό φινάλε και παθιασμένο φιλί που έκανε τους φανς να ανυπομονούν για τη φετινή πρεμιέρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 17:17