Πάρις Κασιδόκωστας - Τάμτα: Στη Μύκονο με κάπως... παράξενη εμφάνιση

28.08.2023
Πάρις Κασιδόκωστας - Τάμτα: Στη Μύκονο με κάπως... παράξενη εμφάνιση
Photos: NDP Photo Agency
Το αγαπημένο (και εκκεντρικό) ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των ανέμων, όμως οι φωτογραφίες άφησαν ένα ερωτηματικό.

Μπορεί αυτές τις μέρες (σύμφωνα με το timeline της ποπ σταρ) να βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά την περασμένη εβδομάδα η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας βρισκόταν στη Μύκονο όπου ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» στα Ματογιάννια με μία εμφάνιση που συζητιέται πολύ.

Εκκεντρικοί στις εμφανίσεις τους αμφότεροι, ακολουθούν πα΄ντα έναν δικό τους κώδικα ντυσίματος. Και καλά εκείνη... Στην προκειμένη περίπτωση είχε φροντίσει να παρουσίασει το outfit ωδή στην Gaultier εποχή της Madonna μέσα από μία σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε με τη λεζάντα: «Να ντύνεσαι για να ευχαριστείς τον εαυτό σου»

{https://www.instagram.com/p/CwNgIUoMj_3/?img_index=1}

Εκείνος όμως; Και ο 40χρονος επιχειρηματίας συνηθίζει τις ακραίες εμφανίσεις αλλά με αυτή εδώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι το «τερμάτισε». Με μια κόκκινη μπαντάνα δεμένη σαν τσεμπέρι κάτω από το fisherman's καπέλο του δύο τα τεινά: ή που κρύωναν πολύ τ' αυτιά του, ή που είχε... πονόδοντο!

Φυσικά με δόση χιούμορ οι εικασίες!

Καθείς με το γούστο του. Αλίμονο!

8893_paris_kasidokostas_tamta_782023-1.jpg

Το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια ώρα, παραμένουν πανετυχείς και σύμφωνα με εκείνη είναι ήδη οικογένεια...

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση», είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του πέρσι τον Χειμώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.08.2023 - 16:38