Irina Shayk: Φωτογραφίζεται τόπλες σε κοινές διακοπές με τον Bradley Cooper - Ο Tom Brady τι λέει;

Irina Shayk: Φωτογραφίζεται τόπλες σε κοινές διακοπές με τον Bradley Cooper - Ο Tom Brady τι λέει;
Τι καλοκαίρι και αυτό! Ζευγάρια χωρίζουν, ζευγάρια τα ξαναβρίσκουν αλλά υπάρχουν και οι περίπλοκες περιπτώσεις όπως αυτή της Irina Shayk η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της με τον πρώην της, Bradley Cooper εν μέσω του πρόσφατου ειδυλλίου της με τον Tom Brady.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε το Σάββατο στα stories της στο Instagram, το σούπερ μόντελ από τη Ρωσία ποζάρει τόπλες σε ένα βραχώδες παραθαλάσσιο σημείο.

irina1.jpg

irina2-1.jpg

Καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της ενώ φοράει ένα μαύρο μπικίνι με κάλτσες και αθλητικά παπούτσια Nike.

irina4.jpg

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι όμως ότι δημοσίευσε επίσης μια selfie του Bradley Cooper o oποίος είναι ξαπλωμένος με το μαγιό του σε ένα καγιάκ και φαίνεται να είναι στην ίδια τοποθεσία.

irina3.jpg

Να θυμίσουμε ότι η 37χρονη Shayk και ο 48χρονος Cooper χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και είναι γονείς της 6χρονης Lea De Seine ενώ και πέρσι τέτοια εποχή, οι δυο τους (προφανώς και το παιδί θα είναι μαζί τους) έκαναν κοινές διακοπές.

Ενώ η τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους δεν είναι ξεκάθαρη, οι πρόσφατες φωτογραφίες έρχονται σε μια στιγμή που το μοντέλο βγαίνει με τον Brady.

Η Shayk και ο Brady έδωσαν πολλές ειδήσεις με το ειδύλλιό τους από τον περασμένο Ιούνιο. Τον επόμενο μήνα, οι δυο τους πέρασαν μια νύχτα μαζί στο σπίτι του Brady στο Λος Άντζελες.

Μέρες αργότερα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε ένα «ιδιωτικό και κλειστό» δείπνο για δύο σε ένα εστιατόριο σούσι στη γειτονιά Tribeca της Νέας Υόρκης ενώ σχεδόν πριν από δύο εβδομάδες, η Shayk και ο 46χρονος Tom Brady, απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο μετά από διαμονή δύο ημερών. Οι paparazzi τους «συνέλαβαν» να φεύγουν από το πολυτελές ξενοδοχείο νωρίς το πρωί - με διαφορά μόλις πέντε λεπτών.

Sorry, αλλά μας έχεις μπερδέψει λίγο Irina!

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2023 - 12:45