Tom Brady: Πέρασε μια βραδιά μαζί με την Irina Shayk - Ενοχλημένη η πρώην σύζυγός του, Gisele Bündchen

Tom Brady: Πέρασε μια βραδιά μαζί με την Irina Shayk - Ενοχλημένη η πρώην σύζυγός του, Gisele Bündchen
Φωτιές άναψαν ο Tom Brady και η Irina Shayk με τη φημολογούμενη βραδιά που πέρασαν μαζί, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στην πρώην σύζυγο του και συνάδελφο της Shayk, Gisele Bündchen.

Όπως αποκαλύφθηκε από το Page Six, την Παρασκευή το απόγευμα ο 45χρονος Brady, πήρε την Shayk από το Hotel Bel-Air και στη συνέχεια πήγαν μαζί στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από όπου βγήκαν μαζί το επόμενο πρωί που εκείνος την άφησε ξανά πίσω στο ξενοδοχείο της. Οι φήμες, βέβαια, θέλουν τη Gisele Bündchen να μην έχει πάρει και πολύ καλά το όλο θέμα!

Επιβεβαίωση για τη σχέση δεν υπάρχει ακόμη, αν και νεότερες πηγές της Page Six μεταφέρουν ότι οι δυο τους είναι ήδη ζευγάρι, όμως οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους!

{https://www.instagram.com/p/CvFaye9tPKp/}

Πηγή ανέφερε στο TMZ τη Δευτέρα ότι ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret «δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη» με τις φωτογραφίες του πρώην παίκτη του NFL να δείχνει εξαιρετικά άνετος με την Shayk. Ωστόσο, μια δεύτερη πηγή κοντά στη Βραζιλιάνα καλλονή λέει στο ρεπορτάζ ότι το φλερτ του Brady και της Shayk είναι «βοηθητικό για την ελευθερία της Bündchen». Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ενόχλησε την Bundchen το γεγονός ότι η είδηση για τα ερωτοτροπήματα του Brady με το μοντέλο από τη Ρωσία, κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες μετά τα 43α γενέθλια της.

Η Irina Shayk ποζάρει φορώντας εσώρουχα στα πόδια του πρώην της, Bradley Cooper

Τον Ιούνιο είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα, ότι η Shayk «έδειξε το ενδιαφέρον της» για τον πρώην παίκτη των Tampa Bay Buccaneers, στον γάμο του Joe Nahmad και της Madison Headrick. «Τον ακολουθούσε όλο το Σαββατοκύριακο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας για το μοντέλο του Sports Illustrated για να προσθέσει: «Του την έπεσε». Ο εκπρόσωπος της Shayk είπε τότε ότι όλα αυτά είναι «εντελώς φανταστικά», αλλά η νέα εξέλιξη φαίνεται ότι δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο περίεργο από τη φαντασία.

Η πιο πρόσφατη μεγάλη σχέση της Ρωσίδας καλλονής (ύστερα από αυτή με τον Cristiano Ronaldo) ήταν με τον Bradley Cooper, με τον οποίο μοιράζεται την 6χρονη κόρη Lea De Seine. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 έως το 2019.

Ο Brady ήταν παντρεμένος με την Bundchen για 13 χρόνια πριν χωρίσει τον Οκτώβριο του 2022 και έχουν μαζί τον γιο τους, Benjamin και την κόρη τους, Vivian. Ο Brady έχει επίσης έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan. Ο πρώην αθλητής γράφτηκε ότι έβγαινε με την Reese Witherspoon μετά τα διαζύγια τους, αλλά οι πληροφορίες διαψεύστηκαν από κύκλους που υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καν συναντηθεί ποτέ. Ανάλογες φήμες υπήρξαν και με την Kim Kardashian, αλλά πηγές δηλώνουν ότι είναι απλώς φίλοι.

Φαίνεται ότι ο Brady μετά το διαζύγιο του έχει έντονη δραστηριότητα, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται και να προκαλέσει και πόλεμο μεταξύ σούπερ μόντελς.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.07.2023 - 11:23