Irina Shayk: Σταμάτησε να μιλάει με φίλους της για να μη διαρρέουν πληροφορίες για τη σχέση της με τον Tom Brady

15.08.2023
Irina Shayk: Σταμάτησε να μιλάει με φίλους της για να μη διαρρέουν πληροφορίες για τη σχέση της με τον Tom Brady
Η Irina Shayk φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά τη σχέση της με τον Tom Brady.

Φήμες θέλουν το μοντέλο να έχει κόψει ακόμη και τις σχέσεις της με μερικούς από τους πιο στενούς φίλους της για να αποφύγει τυχόν διαρροές. Μια πηγή ανέφερε ότι το μοντέλο από τη Ρωσία έχει «περιορίσει τον εσωτερικό της κύκλο και έτσι δεν υπάρχουν διαρροές».

«Φοβάται ότι αν αρχίσουν να βγαίνουν φήμες μπορεί να τον τρομάξουν», πρόσθεσε η πηγή.

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Brady και η Shayk «εντοπίστηκαν» για πρώτη φορά από παπαράτσι στις 24 Ιουλίου όταν έκαναν μια χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα τους είδαν στο Sushi Azabu στην Tribeca να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να μη δώσουν αφορμή για σχόλια.

«Θέλει πραγματικά αυτό να λειτουργήσει», λέει η πηγή για την Shayk .

{https://www.instagram.com/p/CurId92o2As/?img_index=1}

Μετά το τέλος του γάμου του Brady με τη Gisele Bundchen, το ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία τον Ιούνιο στη Σαρδηνία στον πλούσιο γάμο του δισεκατομμυριούχου τέχνης Joe Nahmad και του μοντέλου Madison Headrick.

Tom Brady: Πέρασε μια βραδιά μαζί με την Irina Shayk - Ενοχλημένη η πρώην σύζυγός του, Gisele Bündchen

Μια πηγή ανέφερε τότε ότι η Shayk «την έπεφτε» στον πρώην αθλητή όλο το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου καλεσμένοι ήταν ο Leonardo DiCaprio και η Serena Williams. Οι εκπρόσωποι της Shayk είχαν αρνηθεί ότι φλέρταρε με τον Brady στο πάρτι. Αλλά σαφώς τράβηξε την προσοχή του με κάποιο τρόπο.

{https://www.instagram.com/p/CrLh6Uqszof/?img_index=1}

Η Shayk συνηθίζει να βγαίνει με διάσημους άντρες, συμπεριλαμβανομένου του αστέρα του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα μιας διαφήμισης του Armani το 2010 και έμεινε μαζί του μέχρι το 2015.

Μέσα στον ίδιο χρόνο αλλά λίγο αργότερα γνώρισε τον Bradley Cooper. Το ζευγάρι είχε μια σχέση που μια χώριζε και μια τα έβρισκε ενώ απέκτησαν και μια κόρη, την Lea de Seine.

Ο Brady και η Gisele Bundchen χώρισαν τον Οκτώβριο του 2022 και έχουν δύο παιδιά τον Benjamin και τη Vivian Lake. O Brady έχει ακόμα έναν γιο τον Jack από την πρώην του, Bridget Moynahan.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η σχέση Shayk – Brady έχει ακόμα αρκετές δυσκολίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2023 - 12:12