Επίθεση με βιτριόλι - Έφη Κακαράντζουλα: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την Ιωάννα»

14.10.2021
Επίθεση με βιτριόλι - Έφη Κακαράντζουλα: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την Ιωάννα»
«Ζητώ συγγνώμη και από την οικογένειά μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου», είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη - «Θα πεις την αλήθεια τώρα;» είπε νωρίτερα η Ιωάννα στην Έφη Κακαράντζουλα.

Τη μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη, ζήτησε ο συνήγορος της 36χρονης που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου υπέβαλε γραπτό αίτημα στο δικαστήριο λίγο πριν έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι.

Την ώρα που το δικαστήριο βρισκόταν σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί το θέμα της κλήτευσης των μαρτύρων που ζήτησε η πολιτική αγωγή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;»

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Με την έναρξη της απολογίας της η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα. Είπε χαρακτηριστικά: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένειά της, αλλά και από την οικογένειά μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Η άφιξη της κατηγορούμενης: