Angelina Jolie: Εμφανίστηκε και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Jonny Lee Miller και οι φήμες πήραν φωτιά

14.10.2021
Angelina Jolie: Εμφανίστηκε και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Jonny Lee Miller και οι φήμες πήραν φωτιά
Η Angelina Jolie τον τελευταίο καιρό ήταν απίστευτα απασχολημένη με συναντήσεις στον Λευκό Οίκο, εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και πολλά άλλα. Αλλά τους τελευταίους μήνες, οι πιο παρατηρητικοί φαν (και οι παπαράτσι) είδαν ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός άρχισε περνάει λίγο χρόνο με τον πρώην σύζυγό της, Jonny Lee Miller. Μάλιστα οι δυο τους πέρασαν πριν λίγες μέρες τα είπαν απολαμβάνοντας ένα δείπνο στο Λος Άντζελες.

Angelina Jolie - The Weeknd: Δεύτερη κοινή εμφάνιση φουντώνει τις φήμες περί σχέσης - Αυτή τη φορά κάτι ήταν διαφορετικό [video]

Το πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από εστιατόριο του Beverly Hills το βράδυ της Δευτέρας αφού απόλαυσε ένα ήσυχο δείπνο. Οι παπαράτσι τράβηξαν μερικές φωτογραφίες τους στο αυτοκίνητο του Μiller πριν φύγουν και τις δημοσίευσε η Daily Mail. Η πρόσφατη συνάντηση μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για μερικούς fans, παρόλο που η Jolie και ο Miller είχαν εντοπιστεί και πάλι μαζί το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι η ηθοποιός έκανε πρόσφατα παρέα με τον τραγουδιστή The Weeknd, οι fans μπορεί να πίστευαν ότι η Jolie έχει προχωρήσει τη ζωή της - αλλά ίσως και όχι.

Ο Miller και η Jolie, που ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999, συναντήθηκαν πρώτη φορά στα μέσα Ιουνίου. Εκείνη την εποχή, οι δυο τους εθεάθησαν κοντά στο διαμέρισμα του ηθοποιού, στη Νέα Υόρκη. Στη δεύτερη επίσκεψη της Jolie, η ηθοποιός έφερε μαζί τον γιο της, Pax. Αλλά μόλις λίγες εβδομάδες αφότου πέρασε λίγο χρόνο με τον Μiller, η Jolie εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον Τhe Weeknd!

Η Angelina Jolie εθεάθη σε σπίτι πρώην της (φωτογραφίες)

Ενώ αναμφίβολα θα υπάρξουν πολλές εικασίες για την τρέχουσα σχέση της Jolie και του Μiller, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες συναντήσεις της ηθοποιού με τον The Weeknd, θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι η Jolie επανασυνδέεται με κάποιον που παραμένει σαφώς σημαντικός για αυτήν μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ενώ χτίζει νέες σχέσεις και συνδέεται με νέους συντρόφους. Ανεξάρτητα από αυτό, είμαστε ενθουσιασμένες με τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της Jolie και είμαστε αρκετά περίεργες για να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Νικολέτα Μακρή