Τόνια Σωτηροπούλου: Ιδού ποιος έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της [photos]

14.10.2021
Τόνια Σωτηροπούλου: Ιδού ποιος έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της [photos]
Ο επόμενος γάμος να ετοιμάζεται, κατά το έθιμο!

Στον απόηχο της είδησης για τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια, οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες συνεχίζουν να καταφθάνουν από διάφορες πηγές.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους όπως το έφτιαξαν οι ίδιοι

Πανευτυχής, η νύφη μοιράστηκε ακόμη μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της και η λεζάντα τα λέει όλα. «Λίγη αγάπη ακόμα … Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη , γίναμε ήλιοι , αστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένοι», γράφει και ιδού μερικές από τις απίθανες στιγμές που μοιράστηκε.

Κωστής Μαραβέγιας: Απίστευτα λόγια αγάπης για την Τόνια Σωτηροπούλου στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο τους

Ποιος έπιασε την ανθοδέσμη

Κατά το έθιμο, η νύφη πέταξε την ανθοδέσμη και, προφανώς, το έκανε εναλλακτικά. Συνήθως, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ή της τελετής αν πρόκειται για πολιτικό γάμο, η νύφη πετά την ανθοδέσμη προς την κατεύθυνση όπου βρίσκονται μαζεμένες οι ανύπαντρες φίλες της και όποια την πιάσει θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί.

Προφανώς, λοιπόν, η Τόνια, σε μια παραλλαγή του εθίμου αυτού, πέταξε την ανθοδέσμη προς όλους τους ανύπαντρους φίλους της ανεξαρτήτως φύλου. Εξ ου και ο... τυχερός της βραδιάς ήταν άντρας.

Ο επόμενος που θα παντρευτεί, λοιπόν, όπως βροντοφώναξε και ο ίδιος όλο χαρά στην ανάρτησή του, είναι ο Παναγιώτης Καρακάσης, στενός φίλος της Τόνιας και make up artist, εκείνος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και τη μέρα του γάμου της. Η ώρα η καλή λοιπόν!