George και Amal Clooney: Έλαμψαν στην πρεμιέρα του «The Tender Bar» στο Λονδίνο

14.10.2021
George και Amal Clooney: Έλαμψαν στην πρεμιέρα του «The Tender Bar» στο Λονδίνο
Το ζευγάρι φαίνεται ακόμη ερωτευμένο

Ο George και η Amal Clooney έκαναν ακόμη μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας "The Tender Bar" στο Λονδίνο. Η 35χρονη δικηγόρος έφερε αέρα Hollywood με ένα λευκό φόρεμα με πούπουλα, ενώ το ζευγάρι φωτογραφήθηκε σε τρυφερά στιγμιότυπα.

George Clooney - Amal Alamuddin: Μιλούν για το γάμο τους στην επέτειο τους

Το ατύχημα στο κόκκινο χαλί
Ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο κόκκινο χαλί, το τακούνι - στιλέτο της Amal πιάστηκε στη φόδρα από το μάξι φόρεμά της, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της. Ωστόσο, ο George πρόλαβε να την πιάσει και να τη σώσει και από εκείνη τη στιγμή δεν άφησε την σύζυγό του από κοντά του.

George Clooney: Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

Οι δηλώσεις αγάπης

Σε συνέντευξή του στο GQ τον περασμένο Νοέμβριο, ο George μίλησε για το πώς η αγάπη για την Amal άλλαξε τα πάντα στη ζωή του. "Πίστευτα ότι δε θα παντρευτώ ποτέ και δε θα κάνω παιδιά" είπε, λέγοντας ότι ήταν ικανοποιημένος με την εργένικη ζωή και την καριέρα του χρόνια μετά το διαζύγιό του το 1993 από την Talia Balsam. "Έλεγα ότι δουλεύω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Μέχρι που γνώρισα την Αμάλ και μετά όλα άλλαξαν".

"Δεν ήμουν ποτέ στη θέση όπου η ζωή κάποιου άλλου ήταν απείρως πιο σημαντική για μένα από τη δική μου. Και έπειτα, ήρθαν δύο ακόμη άτομα, τα οποία είναι μικρά και πρέπει να τρέφονται", πρόσθεσε ο ίδιος, αναφερόμενος στα δίδυμα, Αλεξάντερ και Έλλα, που γεννήθηκαν το 2017.

Η Amal είχε μιλήσει επίσης για την αγάπη της προς τον George σε μια συνέντευξη το 2018 στη Vogue. "Ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο".