Γρηγόρης Πετράκος: "Κάνω εμετό στη μούρη σας"

14.10.2021
Γρηγόρης Πετράκος: "Κάνω εμετό στη μούρη σας"
Το νέο βίντεο-ξέσπασμα για την ανακοίνωση σχετικά με τους εμβολιασμένους

Πρόσφατα, ο Γρηγόρης Πετράκος ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στις νυχτερινές του εμφανίσεις θα τραγουδάει σε κλειστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας μετά από καιρό.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έγινε 70 ετών και παραδέχεται «Λυπάμαι πολύ, τα σκ@τώσαμε»

Η ανακοίνωση αυτή σχολιάστηκε έντονα στα social media και στα ΜΜΕ, καθώς ο ίδιος είχε κατακρίνει έντονα τον Πάνο Κιάμο, όταν είχε ανακοινώσει ότι θα τραγουδήσει για μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους.

"Είχα κατάθλιψη με αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα"

Σε νέο βίντεο – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο τραγουδιστής έκανε επίθεση προς όλους όσοι σχολίασαν το γεγονός ότι θα εργαστεί σε Covid-free μαγαζί, ενώ ο ίδιος είναι ανεμβολιαστής.

"Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο; Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα, ότι κάνω τα πάντα για τα χρήματα. Έκανα αυτό το βίντεο για να απαντήσω.

Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι. Μου το έχει στερήσει η πολιτεία τόσο καιρό και τώρα θέλω να εργαστώ. Τον Ιούλιο υπήρχε η επιλογή για αν θα κάνουν τα μαγαζιά τους covid free ή όχι. Και η απόφαση του Κιάμου ήταν κατακριτέα. Ωστόσο, εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Εγώ επιλέγω να τραγουδήσω μόνο για εμβολιασμένους; Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου; Δεν καταλαβαίνω. Δεν βλάπτει κάποιον η πράξη μου, δεν αποφασίζω εγώ".