Η Zara και ο Mike Tindall είναι οι πιο cool royals - Οι επικές εμφανίσεις τους στο Platinum Jubillee

06.06.2022
Η Zara και ο Mike Tindall είναι οι πιο cool royals - Οι επικές εμφανίσεις τους στο Platinum Jubillee
Έχουμε την εντύπωση ότι η κόρη της πριγκίπισσας Άννας και ο σύζυγός της είναι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που απολαμβάνουν περισσότερο από όλα τις "δουλειές" τους και δεν σταματούν να αυτοτρολάρονται δημοσίως!

Τις τελευταίες μέρες η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας των φαντασμαγορικών εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Εκτός από το τιμώμενο πρόσωπο (που μέχρι και τσάι με τον Paddington ήπιε) και τον πρίγκιπα Louis που έκλεψε, χωρίς αμφιβολία, την παράσταση, τη Meghan και τον Harry που έκαναν το cameo τους, όσο πιο διακριτικά γινόταν και την Kate που έδωσε μαθήματα "μητρικής εξάσκησης", εμείς θα σταθούμε και σε ένα ακόμη royal ζευγάρι που μας κέντρισε την προσοχή. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Ο λόγος για τη Zara και τον Mike Tindall, δηλαδή, την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, και τον σύζυγό της.

Η Zara Anne Elizabeth Tindall (όπως είναι το πλήρες όνομα της 41ός ετών γαλαζοαίματης) είναι το μεγαλύτερο εγγόνι της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως, αντίθετα με τα πρώτα της ξαδέλφια, William, Harry, Eugenie, Beatrice δεν έχει πάρει πριγκιπικό τίτλο, από άποψη της μητέρας της.

Η Zara έχει μιλήσει για αυτό το θέμα, λέγοντας ότι είναι χαρούμενη που μεγάλωσε με μια σχετικά κανονική ζωή. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στους The Times το 2015 ότι «Είμαι πολύ τυχερή που και οι δύο γονείς μου αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν τον τίτλο και μεγαλώσαμε κάνοντας όλα τα πράγματα που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε».

Και φαίνεται, όντως, ότι το απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί. Και μαζί της ο από το 2011 σύζυγός της, και πατέρας των τριών παιδιών της.

Ο Mike Tindall, πρώην επαγγελματίας παίκτης του ράγκμπι, είναι ιδαίτερα δραστήριος στα social media και με το ιδιαίτερο χιούμορ που έχει και προφανώς δεν κρύβει, δεν χάνει ευκαιρία να τρολάρει τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Αφορμή (και τροφή) βρίσκει πάντα μέσα από τις στυλιστικές τους επιλογές ως ζευγάρι, οι οποίες, φυσικά, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Σε απόλυτη twinning διάθεση οι δυο τους πάντα καθώς εκείνος επιλέγει την απόχρωση της γραβάτας του ανάλογα με το χρώμα του φορέματος που έχει επιλέξει εκείνη.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Γίνονται όμως ακόμη καλύτερα καθώς ο "παιχνιδιάρης" Mike φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει μία παράδοση "πλακίτσας" την οποία κοινοποιεί μέσω social media -και οι royal fans απολαμβάνουν ιδιαιτέρως!

Ιδού η γενική ιδέα χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις!

Εκτός από τον εαυτό του, βέβαια, ο Mike τρολάρει και τη σύζυγό του και τις συγγενείς της. Ιδού το πιο πρόσφατο "χτύπημα" για τη Zara και την Ευγενία.

Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση του Mike Tindall και αναμένουμε την επόμενη και για όποιον αναρωτιέται, ναι, η Zara βρίσκεται στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο στην 21η θέση! Εύλογα, λοιπόν, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι χωρίς την πίεση του "κοντινού διαδόχου" εκείνη (και η οικογένειά της) απολαμβάνει τα καλά που της δίνει η θέση της χωρίς να αγωνιά για τα προβλήματα που μπορεί να φέρει αυτή!

Ζωή Κίττα