Harry και Meghan: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της εκκλησίας - Πόσο μακριά κάθισαν Sussexes και Cambridges

03.06.2022
Harry και Meghan: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της εκκλησίας - Πόσο μακριά κάθισαν Sussexes και Cambridges
Οι μεν στην Ανατολή και οι δε στη.. Δύση. Οι θέσεις του William και της Kate μόνο κοντά δεν ήταν με αυτές του Harry και της Meghan στη σημερινή λειτουργία -λογικό κι αναμενόμενο βέβαια!

Κατά τη σημερινή δεύτερη μέρα των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο το πρόγραμα περιελάμβανε τη τη λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στην οποία η βασίλισσα δεν παραβρέθηκε λόγω αδιαθεσίας, όπως ανακοινώθηκε νωρίς το πρωί.

Μπορεί η βασίλισσα να μην έδωσε το "παρών" στη λειτουργία αλλά το έδωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί με τους υπόλοιπους royals μετά την αποχώρησή τους, στην ουσία, από τη βασιλική οικογένεια, ως ενεργά μέλη.

Ο Harry, με αρκετά σοβαρό ύφος, και η Μeghan πιο χαλαρή, μέχρι και λίγο αμήχανη, ίσως, περπάτησαν χέρι χέρι μέχρι να τους τοποθετήσουν στη θέση που είχε οριστεί. Οι Sussexes κάθισαν πλάι στις ξαδέλφες του Harry, πριγκίπισσας Eugenie και Beatrice και τους συζύγους τους.

Από τις φωτογραφίες που είδαμε όμως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Sussexes κάθισαν εκ διαμέτρου αντίθετα από τους Cambridges που, φυσικά, κάθισαν μεταξύ του Καρόλου, της Καμίλα και της πριγκίπισσας Άννας.

Ο Harry φάνηκε να κάνει γκριμάτσες στους "απέναντι" κάποια στιγμή, όμως μοιάζει απίθανο ο αποδέκτης τους να ήταν ο αδελφός του με τον οποίο οι σχέσεις δεν φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, ούτε στο παραμικρό.

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται το γεύμα με τους royals να παρίστανται όλοι αλλά κοινό πλάνο με Sussexes και Cambridges, ή έστω τον Κάρολο και την Καμίλα δεν έχουμε δει ακόμη. Τυχαίο; Μάλλον όχι.

Όσο για τη συνέχεια;

Αύριο (4/6/2022) , η Lilibet έχει τα πρώτα της γενέθλια και λέγεται ότι οι γονείς της έχουν οργανώσει ένα πάρτι προς τιμή της στο Frogmore Castle όπου ζούσαν εκείνοι όσο ήταν στην Αγγλία και τώρα κατοικείται από την πριγκίπισσα Ευγενία και την οικογένειά της.

Η βασίλισσα μάλλον θα κάνει το πέρασμά της αλλά η Kate και ο William δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα καθώς, όπως ανακοινώθηκε θα "χρειαστεί" να ταξιδέψουν στη Σκοτία μαζί με την πριγκίπισσα Άννα, εκπροσοπώντας τη βασίλισσα στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.