Όλα όσα συνέβησαν στο Platinum party στο παλάτι

05.06.2022
Όλα όσα συνέβησαν στο Platinum party στο παλάτι
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις επί σκηνής για το μεγάλο πάρτυ του Jubilee

Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε το Platinum Party στο παλάτι, με περισσότερους από 22.000 θεατές.

Harry και Meghan: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της εκκλησίας - Πόσο μακριά κάθισαν Sussexes και Cambridges

Η συναυλία ξεκίνησε με τη βασίλισσα να πίνει ένα ποτήρι τσάι με τον Paddington Bear σε ένα προ-γυρισμένο, συγκινητικό βίντεο. Αμέσως μετά, το συγκρότημα Queen ξεκίνησε τη μουσική με στυλ, εμηνεύοντας το "We Will Rock You" με στρατιωτική μεγαλοπρέπεια, ευγενική προσφορά των Royal Marine Drummers.

Όταν ο Jax Jones ανέβηκε στη σκηνή, το πλήθος χόρεψε με την house-pop επιτυχία του, "You Don't Know Me". Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο Elbow ερμήνευσε το "One Day Like This" με μια χορωδία προσφύγων που εκπροσωπούσε περισσότερες από 30 χώρες, ενώ και η Alicia Keys, ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της.

Ο Sam Ryder εντυπωσίασε επίσης με μια ολοκληρωμένη ερμηνεία του "Space Man" της Eurovision. Η ερμηνεία του "Your Song" από τον Sir Elton John ήταν πραγματικά συγκινητική, με τα drones που πετούσαν πάνω από τα Ανάκτορα του Buckingham να δημιουργούν την εικόνα του αγαπημένου corgie της Βασίλισσας.

Υπήρχαν επίσης μαγνητοσκοπημένα μηνύματα από ονόματα όπως ο Sir Paul McCartney, ο οποίος έλεγε: "Σας αγαπώ όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι, γι' αυτό συγχαρητήρια και σας ευχαριστώ για τα 70 όμορφα χρόνια" και η Michelle Obama, η οποία ευχαρίστησε τη βασίλισσα για την "εξαιρετική της καλοσύνη".

Η Βασίλισσα δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τη συναυλία αυτοπροσώπως, έχοντας ήδη χάσει το Epsom Derby νωρίτερα την ίδια μέρα και μια λειτουργία της Ημέρας των Ευχαριστιών την Παρασκευή. Ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε στη σκηνή, εξηγώντας ότι η μητέρα του είχε χάσει το show με "έντονη λύπη".