Harry: Πήγε σε συναυλία της Beyoncé με την Μeghan και την πεθερά του, αλλά βαρέθηκε θανάσιμα και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες

Harry: Πήγε σε συναυλία της Beyoncé με την Μeghan και την πεθερά του, αλλά βαρέθηκε θανάσιμα και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες

Μουσική βραδιά για τον πρίγκιπα Harry και την Μeghan Markle οι οποίοι εθεάθησαν την Παρασκευή στη συναυλία της Beyoncé που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της «Renaissance». Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, η οποία παρεμπιπτόντως είχε και τα γενέθλιά της εκείνη τη μέρα. Ωστόσο ο Harry δεν έδειχνε και ιδιαίτερα χαρούμενος για το πώς περνούσε τη βραδιά του, κάτι που διαπίστωσαν αρκετοί fans οι οποίοι έσπευσαν να επισημάνουν στα social media τη φαινομενικά «βαριεστημένη» έκφραση του πρίγκιπα.

{https://twitter.com/darrengrimes_/status/1697864577340285367}

Σε μια φωτογραφία από τη συναυλία που έγινε viral, η Μeghan φαίνεται να χορεύει στο πλευρό της μητέρας της ενώ ο σύζυγός της δεν ήταν στο ίδιο mood, έχοντας τα χέρια στις τσέπες. Επίσης, κάποια στιγμή «συνελήφθη» να τσεκάρει το τηλέφωνό του.

Οι τρεις τους, που φορούσαν αποχρώσεις του ασημί – γκρι για την ακρίβεια στην περίπτωση του Harry - κατόπιν αιτήματος της Beyoncé , παρακολούθησαν το σόου από μια ιδιωτική σουίτα στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Ένας χρήστης του Twitter κατηγόρησε τον Harry ότι έμοιαζε σαν να ήταν «όμηρος» κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε ότι φαινόταν «να έχει βαρεθεί τη ζωή του». «Harry, ο πιο μίζερος άνθρωπος που έχει δει ποτέ συναυλία της Beyoncé», έγραψε ένας τρίτος. «Σαφώς με κακή διάθεση και δεν τον νοιάζει ποιος θα τον δει» πρόσθεσε.

Ένας άλλος χρήστης του Twitter, ωστόσο, σημείωσε ότι η σκυθρωπή εμφάνιση του Harry ήταν «σχετική» με το γεγονός, γράφοντας ότι έμοιαζε με «οποιονδήποτε άλλο φίλο/σύζυγο που τον υποχρέωσαν να πάει σε μια συναυλία της Beyoncé».

{https://twitter.com/according2_taz/status/1697883000891899937}

Ωστόσο, οι περισσότεροι fans υπερασπίστηκαν τον πρίγκιπα, συμπεριλαμβανομένου ενός που έγραψε στο Twitter: «Μπορεί κάποιος να μου πει αν ο Jay-Z χαμογελάει και χοροπηδά κατά τη διάρκεια κάθε συναυλίας της Beyoncé; Πρέπει να σταματήσετε να αναλύετε κάθε πράγμα που κάνει ο Ηarry».

Ένας άλλος αποκάλεσε «θαυμάσιο» και «γλυκό» που ο Harry βγαίνει και γιορτάζει τα γενέθλια της πεθεράς του, τόσο κοντά στην επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας Diana.

Όπως τόνισε ο χρήστης, η συναυλία συνέπεσε με δύο μεγάλα γεγονότα στη ζωή του ζευγαριού.

Ενώ βγήκαν έξω για να γιορτάσουν τα 67α γενέθλια της Ragland, η χαρμόσυνη αυτή στιγμή ήταν μόλις μια μέρα μετά την επέτειο του θανάτου της Diana πριν από 26 χρόνια.

Πέρα από το ότι ο Ηarry και η 42χρονη πρώην ηθοποιός, βγήκαν έξω προς τιμήν της Ragland, η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τη διάσημη τραγουδίστρια του «Crazy In Love».

Η σχέση τους με την Beyoncé φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν το 2019 στην πρεμιέρα του «The Lion King» στο Λονδίνο.

Μάλιστα η Beyoncé επαίνεσε την Markle για τη «γενναιότητα» της μετά τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey το 2021, στην οποία κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για φυλετική προκατάληψη.

«Σε ευχαριστώ Μeghan για το θάρρος και την ηγετική ικανότητά σου», έγραψε τότε η Beyonce στο site της. «Είμαστε όλοι πιο δυνατοί και παίρνουμε έμπνευση από εσένα».

{https://twitter.com/eddluxe/status/1697837830687350893}



Τελευταία τροποποίηση στις 04.09.2023 - 13:39