Πριγκίπισσα Diana: 26 χρόνια μετά τον θάνατό της και ο αδελφός της την τιμά με μια τρυφερή εικόνα

31.08.2023
Πριγκίπισσα Diana: 26 χρόνια μετά τον θάνατό της και ο αδελφός της την τιμά με μια τρυφερή εικόνα
Photo: YouTube
Αν ζούσε, σήμερα η πριγκίπισσα Diana θα ήταν 62 ετών.

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα της Ουαλλίας άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από το θανατηφόρο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο Παρίσι μαζί με τον τότε σύντροφό της, Dodi Al Fayed. Ήταν μόλις 36 ετών και άφησε πίσω τ' αγόρια της, William και Harry που τότε ήταν 15 και 12 ετών αντίστοιχα.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μεσολαβήσει πολλά και, δυστυχώς, η 26η επέτειος από τον τραγικό θανατό της, βρίσκει τους γιους της πιο απομακρυσμένους από ποτέ με τις ελπίδες να ξαναμονιάσουν κάποια στιγμή να έχουν σχεδόν εξανεμιστεί.

Και ενώ ακόμη η μέρα δεν έχει παρέλθει, γεγονός που σημαίνει, δηλαδή, πως όλο και κάποιος από την βρετανική βασιλική οικογένεια ίσως τιμήσει τη μέρα αυτή, εμείς στεκόμαστε στην ανάρτηση που αφιέρωσε στη μεγάλη του αδελφή ο λόρδος Charles Spencer.

Μία φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία μοιράστηκε ο 59χρονος χωρίς να γράψει απολύτως τίποτα δίπλα της και από τα σχόλια φάνηκε αμέσως πως ο κόσμος αγαπά ακόμη την Diana.

{https://www.instagram.com/p/Cwl0SzBsz-F/}

Πριγκίπισσα Diana: 7 πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για τη Lady Di που πέθανε σαν σήμερα

O Charles Spencer είχε μοιραστεί και παλιότερα αναμνήσεις από την αδελφή του ενώ την είχε τιμήσει (μαζί και τον πατέρα τους) την ημέρα των νεκρών, με μια κοινή τους φωτογραφία.

{https://www.instagram.com/p/CkcsYr-InBE/}

Charles Spencer: Γιατί ο αδελφός της Diana απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του, λαίδης Amelia

Τελευταία τροποποίηση στις 31.08.2023 - 15:12