H Meghan Markle επιστρέφει στην υποκριτική - Οι συζητήσεις με σκηνοθέτες και το Όσκαρ

H Meghan Markle επιστρέφει στην υποκριτική - Οι συζητήσεις με σκηνοθέτες και το Όσκαρ
Όλα δείχνουν ότι η «έξοδος» από τη βασιλική οικογένεια δεν πήγε όπως θα περίμενε η Meghan Markle, οπότε αναμενόμενο είναι να σχεδιάζει το επόμενο της βήμα μακριά από το Παλάτι.

Μετά, λοιπόν, τις όχι και τόσο επιτυχημένες επιχειρηματικές απόπειρες στη βιομηχανία του θεάματος, έρχονται οι πληροφορίες ότι η Meghan μπορεί σύντομα να επιστρέψει στην οθόνη με πολλές φιλοδοξίες μετά από συνομιλίες με ορισμένους «μεγάλους σκηνοθέτες και παραγωγούς».

Η δούκισσα του Sussex, της οποίας ο πρώτος ρόλος της στο «Παντρεμένοι με Παιδιά» [φωτό κάτω] ετοιμάζεται να επιστρέψει στα social media και φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός.

meghan.jpg

«Το Suits έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία που λένε ότι υπάρχει απαίτηση από τους θαυμαστές της να ξαναδούν την Meghan να παίζει», είπε μια πηγή στο Life & Style Magazine. «Είναι ενθουσιασμένη η Meghan και θέλει πραγματικά να πέσει με τα μούτρα σε έναν δραματικό κινηματογραφικό ρόλο. Πιστεύει ότι ένα Όσκαρ θα μπορούσε να ήταν στο μέλλον της».

Να θυμίσουμε ότι ο πιο αξιοσημείωτος και τελευταίος ρόλος της καριέρας της ήταν η Rachel Zane στην επιτυχημένη σειρά «Suits», ενώ τον Απρίλιο η Meghan υπέγραψε συμβόλαιο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του WME, Ari Emanuel και την ομάδα του.

{https://www.youtube.com/watch?v=yI9rOVtkPbs}

Το WME αντιπροσωπεύει τα κορυφαία ταλέντα σε ολόκληρο τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων, κινηματογραφιστών, ηθοποιών, παραγωγών, στυλιστών, σχεδιαστών μόδας και των ατζέντηδων τους.

Και ενώ προς το παρόν δεν έχει επικεντρωθεί σε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο υποκριτικής, το περιοδικό αναφέρει ότι κατακλύζεται από προσφορές.

Meghan Markle: Εσύ θυμάσαι τη συμμετοχή της σε ταινία με την Jennifer Aniston; (βίντεο)

«Είχε λάβει πολλές προσφορές τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά τις απέρριψε γιατί πραγματικά προσπαθούσε να ασχοληθεί με τη βασιλική ζωή και, αργότερα, να χαράξει ένα νέο μονοπάτι πίσω από τα παρασκήνια του Χόλιγουντ μαζί με τον Harry», αποκάλυψε μια πηγή.

«Αλλά τώρα όλα έχουν αλλάξει. Με άλλες ευκαιρίες να περιορίζονται, αναζητά ενεργά ρόλους και μιλάει με μερικούς επώνυμους σκηνοθέτες και παραγωγούς. Ο Harry είναι 100% υποστηρικτικός σε όλα αυτά. Η υποκριτική είναι αυτό που ξέρει η Meghan και αυτό που πάντα αγαπούσε».

Επιπλέον, μια πηγή ισχυρίζεται ότι η Meghan πιστεύει ότι έχει ένα βασικό πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε project στην οθόνη. Τον σύζυγό της.

«Λέει ότι θα ήταν καλός ηθοποιός. Αλλά ο Harry πιστεύει ότι θα τον γελοιοποιούσαν γι' αυτό, οπότε είναι απίθανο να συμπρωταγωνιστήσει σε κάτι με τη Meghan. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορεί να το κάνει μια μέρα».

Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον

Από τότε που υπέγραψε, η Markle φέρεται να είναι συνέχεια σε συναντήσεις με τον Emanuel σχετικά με μια επιστροφή στην υποκριτική.

Η ομάδα της σε καθημερινή βάση θα είναι η ατζέντης της Serena Williams, Jill Smoller και ο Brad Slater, ο οποίος θεωρείται μεγαθήριο στον κινηματογράφο και αντιπροσωπεύει τον Dwayne Johnson.

Ωστόσο ένας γνώστης του κλάδου, που γνωρίζει τη συμφωνία με το WME, έχει διαφορετική γνώμη: «Αυτό σίγουρα δεν είναι επιστροφή στην υποκριτική, καθώς η Meghan είναι εξαιρετικά φιλόδοξη. Η συμφωνία αφορά την παραγωγή ταινιών και τηλεόρασης, συνεργασίες με brand και promotion».

Σάλος με την επιστροφή της Meghan Markle στο Suits - Τι λέει το παλάτι;

«Τόσο η Meghan όσο και ο Harry έχουν πει ότι θέλουν στοχευμένες συμφωνίες για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τους, αλλά εκείνη αναζητά μεγάλα projects του Χόλιγουντ», πρόσθεσε η πηγή.

Το βέβαιο είναι, λοιπόν, ότι το επόμενο βήμα της δούκισσας θα είναι στον χώρο του θεάματος είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Άλλωστε πρόσφατο είναι το ντοκιμαντέρ με τις «περιπέτειες» του ζεύγους στα χρόνια της βασιλικής οικογένειας.



Τελευταία τροποποίηση στις 27.08.2023 - 11:11