Σάλος με την επιστροφή της Meghan Markle στο Suits - Τι λέει το παλάτι;

08.01.2019
Σάλος με την επιστροφή της Meghan Markle στο Suits - Τι λέει το παλάτι;
Τις τελευταίες μέρες, η είδηση ότι η δούκισσα του Sussex πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στην τηλεοπτική εκπομπή που την έκανε διάσημη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Είναι, όμως, αληθής;

Η είδηση ξεκίνησε από βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες που δημοσίευσαν ότι το NBC Universal, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή του "Suits" -της δικηγορικής σειράς όπου η Meghan Markle πρωταγωνίστησε για 7 σεζόν πριν την εγκαταλείψει για χάρη του πρίγκιπά της- εξέφρασε την πρόθεση να κάνει μια δωρεά εκατομμυρίων στη φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει η πρώην πρωταγωνίστριά του, προκειμένου εκείνη να κάνει μια μικρή εμφάνιση σε ένα επεισόδιο στο μέλλον.

Διάβασε επίσης: Meghan Markle: Πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο των Suits;

Οι φήμες ήθελαν τη δούκισσα του Sussex να έχει συμφωνήσει για ένα μικρό cameo, όμως πηγή του BAZAAR.com που επικαλείται όχι μία, αλλά δύο διαφορετικές και το ίδιο αξιόπιστες πηγές του παλατιού, διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση.

"Η εκπομπή δεν έκανε καμία δωρεά εκατομμυρίων για να επιστρέψει η Meghan στη μικρή οθόνη. Και όχι, δεν υπάρχουν σχέδια για εκείνη να επιστρέψει στο σόου".

Λυπόμαστε πολύ, αλλά η Rachel Zane -ο χαρακτήρας που ενσάρκωνε η Meghan στη σειρά- δεν επιστρέφει στο Suits.

Διαβασε επίσης: Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"

Για την ιστορία, ας θυμηθούμε το συγχαρητήριο μήνυμα που μοιράστηκαν μέσω Twitter οι συντελεστές της σειράς όταν έγινε γνωστή η είδηση για την εγκυμοσύνη της πρώην συνεργάτιδάς τους.