Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον

30.09.2019
Meghan Markle: H αναφορά για τον πρίγκιπα Harry στο φινάλε του Suits είχε μεγάλο ενδιαφέρον
Οι τηλεθεατές της σειράς Suits αποχαιρέτησαν κάποια στιγμή την Rachel Zane, η οποία είπε «ναι» στην πρόταση γάμου του Mike Ross και μετακόμισε στο Σιάτλ. Φυσικά, αυτό που συνέβη στην πραγματική ζωή δεν ήταν πολύ διαφορετικό.

Η Meghan Markle που υποδυόταν την Zane είναι πλέον η δούκισσα του Sussex καθώς παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry, τον δούκα του Sussex. Αλλά, το Suits δεν μπορούσε να αφήσει μια από τις πρωταγωνίστριες να αποχαιρετήσουν χωρίς να κάνει μια αναφορά στην υπέροχη νέα ζωή της Rachel / Meghan. Η μνεία του Suits στο πρίγκιπα Harry στο φινάλε της σειράς, που προβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στις ΗΠΑ, ήταν διακριτική, αλλά και αρκετά σαφής, έτσι ώστε όποιος ξέρει το τι συνέβη στην πραγματική ζωή της Meghan (που σε αυτό το σημείο είναι πιθανότατα όλος ο κόσμος) θα μπορούσε να το καταλάβει.

Το φινάλε της σειράς ήταν γεμάτο συναισθηματικές καταλήξεις και ξεκινήματα, συμπεριλαμβανομένου του γάμου των Louis Litt και Sheila Sazs, όπου ο Louis φοράει ένα πολύ κομψό πρωινό πανωφόρι και καπέλο. Ο Harvey Specter βλέπει τον Louis, τον ρωτάει: «Μισό λεπτό, φοράς ένα πρωινό πανωφόρι;» Ο Louis απαντά: «Φυσικά, φοράω ένα πανωφόρι το πρωί! Ειλικρινά, είμαι απογοητευμένος που δεν φοράς κι εσύ!». Και εκεί ο Harvey λέει, «Louis, δεν είσαι ο πρίγκιπας της Αγγλίας». Ήταν ένας γλυκός και διακριτικός τρόπος να κάνουν αναφορά στον πραγματικό πρίγκιπα της Αγγλίας, τον ίδιο τον Harry.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Suits βρίσκει έναν τρόπο να κάνει αναφορά στη νέα ζωή της Meghan. Νωρίτερα στην 9η σεζόν, όταν ο Mike επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη και τον ρωτάνε πώς περνάει η Rachel (Meghan) στο Σιάτλ, απαντάει: «Καλά. Στην πραγματικότητα, αν σου έλεγα πόσο καλά, μάλλον δεν θα με πίστευες». Και έχει δίκιο. Το να παντρευτείς τον πρίγκιπα της Αγγλίας και να ταξιδεύεις στον κόσμο μαζί του και με το αξιολάτρευτο μωρό σας δεν είναι κακή εναλλακτική λύση από το να πρωταγωνιστείς σε μια επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή.

Αν και θα ήταν πολύ ανατρεπτικό να έβλεπαν οι τηλεθεατές την Meghan να κάνει την εμφάνισή της στην τελευταία σεζόν του Suits, ο δημιουργός της σειράς Aaron Korsch είπε στο Deadline ότι οι showrunners δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση και αποφάσισαν να μην τη ρωτήσουν. «Σκέφτηκα να ρωτήσω και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ακόμη και ηχητικό υλικό αλλά τελικά δεν ρώτησα, γιατί σκέφτηκα ότι έπρεπε να σεβαστώ τη νέα της ζωή και να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση», είπε. «Αποφασίσαμε να μην τη φέρουμε στη θέση αυτή, έτσι δεν το ζήτησα ποτέ».

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν και τόσο εύκολο να ζητήσει η παραγωγή από τη δούκισσα του Sussex να συνεχίσει τον επταετή ρόλο της ως κύριος χαρακτήρας σε μια όντως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Υπάρχουν πιθανώς πολλά παραθυράκια που θα έπρεπε να εντοπίσει η Meghan για να πάρει την έγκριση από τη βασιλική οικογένεια και αυτό δεν θα ακουγόταν σαν μια εύκολη κατάσταση για όλους τους εμπλεκόμενους. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Αν και κάποιοι πιστεύουν ότι η Meghan θα ήθελε να πάρει την ευκαιρία να ξαναβγεί μπροστά από την κάμερα με την οικογένειά του Suits. Αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές της βρέθηκαν στον γάμο της τον Μάιο του 2018, όπως οι Rick Hoffman (Louis), Sarah Rafferty (Donna), ο Gabriel Macht (Harvey) και φυσικά ο Patrick Adams (Mike).

Ν. Μ.