Ο George Clooney δεν είναι πια έτσι και ξέρουμε γιατί [photos]

01.10.2019
Ο George Clooney δεν είναι πια έτσι και ξέρουμε γιατί [photos]
Ο διάσημος γόης του κινηματογράφου άφησε γενειάδα και είναι (και πάλι) υπέροχος!

Πριν από λίγες ημέρες ο George Clooney γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου του με την Amal Alamuddin, με νέο ανατρεπτικό look και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό το υπέροχο ζευγάρι και τα πέντε χρόνια του γάμου του. Τους ευχόμαστε και στα 50! (τουλάχιστον). Απλά, o George Clooney επέλεξε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή για να μεταμορφώσει τον εαυτό του σε... χίπστερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα γενειάδα του George δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο, με πολλά ανδρικά περιοδικά να εκφράζουν, μέσω του Twitter τους, την υποστήριξή τους. «Η αληθινή δύναμη βρίσκεται στην μεγαλοπρέπεια τoυ μουστακιού», σημειώνει το Esquire. «Πολύ καλοδουλεμένη η γενειάδα», προσθέτει το GQ στη δημόσια συζήτηση, ακολουθώντας ένα προηγούμενο tweet για το ίδιο θέμα, στο οποίο το περιοδικό είχε δηλώσει «απλά φανταστική η γενειάδα του George Clooney». Το Good Men υιοθέτησε μια πιο πρακτική προσέγγιση: «Ο George Clooney άφησε μια επιβλητική γενειάδα», γράφουν. «Έτσι θα την πετύχετε κι εσείς». Έξυπνο!

Τώρα που σε έχουμε προετοιμάσει - είσαι έτοιμη να τον δεις; Από αυτή τη στιγμή η εικόνα που είχες για τον George Clooney δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.

Αυτό τον καιρό, ο George βρίσκεται στην Ισπανία όπου γυρίζει ένα νέο διαφημιστικό σποτάκι για τον καφέ του οποίου είναι ambassador. Μαζί του, αυτή τη φορά, η Brie Larson [φωτό κάτω]. Ο λόγος, όμως, για τον οποίο άφησε το μούσι δεν είναι η μόδα...

Για το επόμενο επαγγελματικό του project, ο George έχει επιλέξει να συνεργαστεί με το Netflix στη σκηνοθεσία για την τηλεοπτική μεταφορά του best seller της Lily Brooks-Dalton για το 2017 “Good Morning, Midnight”. Ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών ο Augustin, ένας μοναχικός επιστήμονας που ζει στην Αρκτική, και τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Clooney, εξ ου και η γενειάδα, βεβαίως βεβαίως.

Εμάς, έτσι για την ιστορία, μας αρέσει ο George όπως και να είναι!!!