Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"

17.05.2018
Meghan Markle: Η άγνωστη σχέση της με το σίριαλ "Παντρεμένοι με Παιδιά"
Σε δύο μέρες, ως μια μοντέρνα Σταχτοπούτα, θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί τη μεγάλη τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά που δε γνωρίζουμε για την πανέμορφη, 36χρονη διαζευγμένη, μιγάδα που έκλεψε την καρδιά του γαλαζοαίματου που βρίσκεται στην έκτη θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, αλλά όλο και κάτι νεότερο μαθαίνουμε.

Ηθοποιός η ίδια στο επάγγελμα αλλά η σχέση της Meghan Markle με τα τηλεοπτικά στούντιο ξεκίνησε πολύ νωρίτερα καθώς ο πατέρας της, Thomas ήταν διευθυντής φωτισμού και φωτογραφίας σε τηλεοπτικές παραγωγές. Μία από αυτές ήταν και η πολύ δημοφιλής σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά" (Married with Children) που προβαλόταν για 10 χρόνια, από το 1987 έως το 1997.

Για τη δική της, πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη σειρά αυτή είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Esquire η ίδια η Meghan.

"Ο μπαμπάς μου ήταν διευθυντής φωτισμού και φωτογραφίας για το 'Παντρεμένοι με παιδιά'. Κάθε μέρα, μετά το σχολείο, επί 10 χρόνια, ήμουν στο σετ της σειράς, και ήταν ένα πραγματικά αστείο, αν και κάπως... διεστραμμένο μέρος για να μεγαλώσει ένα κοριτσάκι με στολή καθολικού σχολείου! Ύπήρχαν φορές που ο μπαμπάς μου μου έλεγε: 'Μεγκ, γιατί δεν πάς να βοηθήσεις με τις δουλειές στο δωμάτιο εκεί; Αυτό είναι λίγο υπερβολικό για τα δικά σου ματάκια".

Προς το παρόν, η Meghan ετοιμάζεται για τον γάμο της και παρόλο που έτσι είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν θα έχει τον πατέρα της στο πλευρό της.

Η μητέρα της, όμως, έχει φτάσει στο παλάτι και σήμερα πρόκειται να γνωρίσει τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα Charles και την Camila, ενώ σίγουρα θα έχει μια πρώτη εικόνα του νυφιικού που έχει επιλέξει η κόρη της!

Με την αφορμή, κάνε κλικ στον σύνδεσμο να θυμηθείς ακόμη μερικές Σύγχρονες Σταχτοπούτες.