Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η Charlene έχει εξαφανιστεί κι εκείνος γιορτάζει τα γενέθλια του εξώγαμου γιου του

25.08.2023
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Nicole Coste μαζί με τον γιο τους, Alexandre
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Nicole Coste μαζί με τον γιο τους, Alexandre (Photo: @nicole.coste)
Και ενώ οι φήμες θέλουν τη σύζυγό του να μη ζει πια στο Μονακό, εκείνος διασκεδάζει μαζί με τα δύο εξώγαμα παιδιά του και τη μητέρα του ενός.

Δεν είναι κρυφό ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος υπήρξε μέγας «μπερμπάντης» στα νιάτα του (και ίσως, όχι μόνο!) και έχουν υπάρξει τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες που έχουν διεκδικήσει από εκείνους την πατρότητα των παιδιών τους.

Ο ίδιος, έχει αναγνωρίσει δύο από αυτά: τον 19χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 31χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo. Τα δύο παιδιά κρατούν στενές σχέσεις μεταξύ τους αλλά και με τον πατέρα τους.

{https://www.instagram.com/p/CkqMyx9jmeb/}

Οι δυο τους μάλιστα έχουν γνωρίσει και τα τα δίδυμα παιδιά του Αλβλέρτου με την πριγκίπισσα Charlene, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Jaques και την αδελφή του, πριγκίπισσα Gabriella. Η φωτογραφία είναι από συνα΄ντησή τους έτσι όπως την είχε μοιραστεί η Jazmin μέσα από τον λογαριασμό της μέρος των σημαντικών στιγμών της χρονιάς που έφευγε (2021)

Η Charlene, τώρα, δεν φαίνεται να τα έχει αποδεχτεί με χαρά, ούτε αυτά ούτε ένα σωρό άλλα που δεν γνωρίζουμε. Αυτός, εξάλλου, είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους λέγεται ότι η «θλιμμένη πριγκίπισσα» προσπάθησε (δις) να φύγει πριν από τον γάμο. Δεν τα κατάφερε τότε αλλά και η πορεία δεν εξελίχθηκε καλά, με την ίδια να μην μπορεί να ελέγξει την ψυχική της υγεία. Νοσηλεύτηκε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν και τώρα οι φήμες τη θέλουν να ζει μόνιμα στην Ελβετία, και να συναντά τον Αλβέρτο μόνο κατόπιν συνεννόησης και μόνο για επίσημες εμφανίσεις που η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη.

Την ίδια στιγμή, έχει κυκλφορήσει φωτογραφία που δείχνει τον Αλβέρτο στο πάρτι γενεθλίων του γιου του, Alexander. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε ανάμεσα στο παιδί και τη μητέρα του (και πρώην σύντροφο εκείνου), Michele Coste ενώ απέναντί τους διακρίνεται η άλλη εξώγαμη κόρη του μονάρχη, Jazmin!

{https://www.instagram.com/p/CwXmMLfobAn/?img_index=1}

Μονακό: Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου και το δημόσιο μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 18:09