Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μια σπάνια φωτογραφία και με τα δυο εξώγαμα παιδιά του

09.11.2022
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μια σπάνια φωτογραφία και με τα δυο εξώγαμα παιδιά του
Στη Νέα Υόρκη βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene και εκείνος βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα δυο από τα εξώγαμα παιδιά του που έχει αναγνωρίσει (γιατί λέγεται ότι είναι κι άλλα) και ζουν στο "Μεγάλο Μήλο".

Πριν παντρευτεί την πριγκίπισσα Charlene o 64χρονος, σήμερα, μονάρχης των Μονεγάσκων υπήρξε εξαιρετικά... μπερμπάντης και τουλάχιστον τέσσερις γυναίκες έχουν διεκδικήσει από εκείνον την πατρότητα στα παιδιά τους. Αυτός, εξάλλου, είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους λέγεται ότι η Charlene προσπάθησε (δις) να φύγει πριν από τον γάμο.

Ο ίδιος, έχει αναγνωρισει δύο από αυτά: τον 18χρονο Alexander Grimaldi-Coste, γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο Nicole Coste με την οποία ο Αλβέρτος είχε μία εφήμερη σχέση, και την 30χρονη Jazmin, κόρη της αμερικανίδας πρώην σερβιτόρας και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo.

Τα δυο παιδιά έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και, όπως φαίνεται, βρίσκονται πολύ συχνά, στη Νέα Υόρκη, όπου ζουν αμφότερα.

Κατα το πρόσφατο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό στη Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση για τα Princess Grace Awards 2022 o Αλβέρτος συνάντησε τα δυο παιδιά του και η μητέρα του Alexander μοιράστηκε τη στιγμή, την οποία και απαθανάτισε η ίδια.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και δείχνει, αν μη τι άλλο, τη χαρά και των τριών για τη συνάντηση αυτή.

Η Jasmin ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και μοιραζόταν συχνά αναρτήσεις με και για τον πατέρα της -και λέμε "ήταν" καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει τον τελευταίο χρόνο με τον λογαριασμό της στο Instagram να έχει "αδειάσει" από όλες τις αναρτήσεις πλην 8 πιο πρόσφατων. Στην ανασκοπική ανάρτηση για το τέλος του 2021, πάντως, είχαμε αλλιεύσει έναν "θησαυρό".

Στις πιο όμορφες στιγμές από τη χρονιά που έφευγε, η 30χρονη κοπέλα είχε συμπεριλάβει και τη συνάντησή της με τα τρία ετεροθαλή αδέλφια της και, φυσικά τη μοιράστηκε. Σε αυτή, εκτός από τον Alexander, βλέπουμε και τα δίδυμα πιαδιά του Αλβλέρτου με την πριγκίπισσα Charlene, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Jaques και την αδελφή του, πριγκίπισσα Gabriella.