Πρίγκιπας Ηarry - Μeghan Markle: Ρομαντικό ραντεβού για δείπνο για δύο

09.11.2022
Πρίγκιπας Ηarry - Μeghan Markle: Ρομαντικό ραντεβού για δείπνο για δύο
Η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry έχουν πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή στο μυαλό τους, αλλά το ζεύγος αφιέρωσε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του για ένα ρομαντικό δείπνο μόνο οι δύο τους. Σε ένα εστιατόριο που ονομαζόταν The Dutchess! Τυχαίο;

Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στο εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή Ojai της Καλιφόρνια και μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι ήταν «υπέροχοι καλεσμένοι», «απίστευτα ευχάριστοι» και «πραγματικά ευγενικοί με το προσωπικό» κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι «δεν θα πρόσεχες ποτέ» ότι η Meghan και ο Harry ήταν εκεί και ότι «κανείς δεν τους πλησίασε και αν τους αναγνώρισε, κανείς δεν το έδειξε».

"Meghan Markle είσαι μεγάλη υποκρίτρια" - Η νέα επίθεση που δέχεται η δούκισσα του Sussex έρχεται ύστερα από δική της αποκάλυψη

Οι Sussexes δεν είχαν κάνει κράτηση στο εστιατόριο, αλλά κάθισαν αρκετά γρήγορα. Και αν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι έφαγαν, αυτό ήταν ένα κοτόπουλο tandoori — το οποίο μοιράστηκαν. Λιτοδίαιτοι θα προσθέσουμε εμείς.

Και ενώ όλοι περιμένουν τα επερχόμενα απομνημονεύματα του Harry για τη βασιλική οικογένεια και το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix, η Meghan μίλησε πρόσφατα για τη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά της κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast, Archetypes, λέγοντας: «Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει πιο χαοτικό όσο μεγαλώνουν.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2023 και από τον τίτλο καταλαβαίνουμε πολλά

«Αλλά για μένα, ξέρετε, είναι αναμμένα και τα δύο μόνιτορ για να ακούω τα παιδιά, είμαι πάντα πάνω μαζί με τη Lili, μετά την κατεβάζω κάτω και έπειτα από μισή ώρα πρέπει να πάρω τον Archie επάνω. Αρχίζω να ετοιμάζω το μεσημεριανό τους αμέσως πριν σηκωθεί ο Archie ενώ την έχω ήδη εγώ, για να τσιμπήσει λίγο. Ο άντρας μου με βοηθάει να τον κατεβάσω».

Και τέλος πρόσθεσε: «Φτιάχνω πρωινό και για τους τρεις. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μου αρέσει να το κάνω. Για μένα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις το πρωί».

Θα συμφωνήσουμε Meghan.

Νικολέτα Μακρή