Βασιλική σύζυγος Camilla: Το γλυκό «κρυφό» μήνυμα που έστειλε στον βασιλιά Κάρολο

03.12.2022
Βασιλική σύζυγος Camilla: Το γλυκό «κρυφό» μήνυμα που έστειλε στον βασιλιά Κάρολο
Αν είσαι fan της βασιλικής οικογένειας, θα γνωρίζεις ότι συχνά τους αρέσει να στέλνουν διακριτικά μηνύματα μέσω των οικογενειακών πορτρέτων που έχουν στα γραφεία τους. Αν και αυτό απαιτεί από τους fans να έχουν αετίσιο μάτι, να ερευνήσουν και να αναγνωρίσουν τις φωτογραφίες, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας ή ακόμα και πένθους.

Σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε τον περασμένο μήνα στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον βραβευμένο συγγραφέα για παιδιά Joseph Coelho, η βασιλική σύζυγος, Camilla, έκανε μια γλυκιά κίνηση με αποδέκτη τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο, τοποθετώντας ένα πορτρέτο τους στο βάθος, όπως ανέφερε το περιοδικό People. Σύμφωνα με το περιοδικό, η εικόνα στην κορνίζα πίσω από την Camilla και τον Joseph, προέρχεται από τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους του 2018, η οποία δείχνει το ζευγάρι να κάθεται σε ένα ξύλινο παγκάκι.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο σπίτι τους στο Clarence House, ο Κάρολος φορούσε ένα κοστούμι ενώ η Camilla φορούσε ένα λευκό φόρεμα. Μια αρκετά χαριτωμένη στιγμή!

Τον περασμένο μήνα, η Camilla έστειλε ένα πλήθος διακριτικών μηνυμάτων μέσω ενός πορτρέτου της με φόντο teddy bears που χαρίστηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το πιο σημαντικό όμως πορτρέτο στο φόντο της ανάρτησης ήταν η επίσημη φωτογραφία από τη βάπτιση του πρίγκιπα Louis το 2018. Αν και ήταν η πιο σημαντική μέρα του Louis και των γονιών του, του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ήταν επίσης παρόντες στη φωτογραφία. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και την Camilla στη φωτογραφία. Τα άλλα παιδιά του William και της Kate, ο εννιάχρονος πρίγκιπας George και η εφτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, φαίνονται επίσης. Άραγε θα μπορούσε αυτό να ήταν το κάλεσμα της Camilla για ενότητα μεταξύ των δύο αδελφών;

Επιπλέον, η δεύτερη φωτογραφία στο φόντο ήταν της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου στο επίσημο πορτρέτο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο τους. Ένας άξιος φόρος τιμής!

Είτε ηθελημένα είτε όχι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν την παράδοση να στέλνουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς στα μέλη της οικογένειάς τους με πορτρέτα γύρω από το σπίτι τους. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι μια γλυκιά κίνηση μεταξύ των δύο συζύγων!