Νέο μυστήριο με την πριγκίπισσα Charlene: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram και ζει μόνιμα στην Ελβετία

25.08.2023
Νέο μυστήριο με την πριγκίπισσα Charlene: Διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram και ζει μόνιμα στην Ελβετία
Οι φήμες θέλουν τη θλιμένη πριγκίπισσα να μη ζει καν στο Μονακό πια και να βλέπει τον σύζυγό της μέσω ραντεβού.

Ακόμη ένα κεφάλαιο φαίνεται ότι γράφεται αυτή τη στιγμή στην ταραγμένη ζωή της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό και ούτε αυτό δείχνει να έχει φωτεινά χρώματα. Οι φήμες οργιάζουν υποστηρίζοντας πως η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου ζει μόνιμα στην Ελβετία και βρίσκεται στο πριγκιπάτο μόνο όταν χρειάζεται να δώσει το «παρών» σε κάποια επίσημη εκδήλωση που έχει, φυσικά, προσυμφωνηθεί.

Η φήμη δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, όμως ακόμη ένα γεγονός έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που κάνουν ένα βλέφαρο να σηκωθεί με απορία!

Ο προσωπικός λογαριασμός της πριγκίπισσας στο Instagram, λοιπόν, φαίνεται απενεργοποιημένος (ή έχει σβηστεί τελείως). Ο λογαριασμός με το όνομα @hshprincesscharlene μετρούσε 462.000 followers και μέσω αυτού, η Charlene (ή όποιος το χειριζόταν, εν πάση περιπτώση) μοιραζόταν εικόνες και πληροφορίες σχετικά με την ίδια και τα δίδυμα παιδιά της, τα 8χρονα δίδυμα Jacques και Gabriela.

Ενώ στο Google δείχνει διαθέσιμη [φωτό κάτω], όταν προχωρήσεις, η σελίδα δεν φαίνεται διαθέσιμη.

1_28.png

2_4.png

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ένας άλλος λογαριασμός που είναι (σχεδόν) στο όνομά της είναι ακόμη εν λειτουργία. Ο λόγος για τον λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος με το όνομά της, Fondation Princesse Charlène de Monaco, (@fondationprincessecharlene) που στόχο έχει να προστατεύσει τον κόσμο ενάντια στον πνιγμό, αφυπνίζοντας σχετικά με τους κινδύνους της θάλασας και προτρέποντας τα παιδιά να μάθουν κολύμπι αλλά και τις αξίες του αθλητισμού στις νεότερες γενιές γενικότερα.

{https://www.instagram.com/p/Cs879GlIZ4w/?img_index=1}

Θυμίζουμε πως η 45χρονη πριγκίπισσα υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης για πολλά χρόνια με τα χρώματα τςη Νοτίου Αφρικής όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, τη χρονιά που γνώρισε τον Αλβέρτο.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μια σπάνια φωτογραφία και με τα δυο εξώγαμα παιδιά του

Τι συμβαίνει τελικά με τη Charlene, η οποία δεν δείχνει να έχει ξεπερα΄σει τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια και για τα οποία είχε νοσηλευτεί επί μακρόν μάλιστα;

Ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια.

Εν μέσω νέας και έντονης φημολογίας πάντως, το παλάτι φροντίζει να διαρρέει φωτογραφίες της «ευτυχισμένης» οικογένειας από πρόσφατες διακοπές στην Κορσική.

{https://www.instagram.com/p/CwV4uI1OAvf/}

{https://www.instagram.com/p/CwWwNlHuXkT/}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.08.2023 - 16:44