William και Kate: Τα παιδιά τους δεν κάθονται ποτέ στο τραπέζι μαζί τους και ένας βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί

24.08.2023
William και Kate: Τα παιδιά τους δεν κάθονται ποτέ στο τραπέζι μαζί τους και ένας βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλλίας δεν τρώνε μαζί με τα παιδιά τους, ούτε καν τα Χριστούγεννα, και υπάρχει λόγος που αφορά σε όλους τους royals που βρίσκονται υψηλά στην ιεραρχία της διαδοχής.

Την αποκάλυψη έκανε στο Harper’s Bazaar ο Darren McGrady ο οποίος υπήρξε βασιλικός σεφ και γνωρίζει πράγματα που άλλοι αγνοούν, σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, λοιπόν, ο McGrady, στα παιδιά «δεν επιτρέπεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ενήλικες μέχρι να κατακτήσουν την τέχνη της ευγενούς συζήτησης» και αυτό ισχύει ακόμη και για τις γιορτές.

Ακόμη και τα Χριστούγεννα, λέει ο πρώην βασιλικός σεφ, τα τρία πριγκιπόπουλα τρώνε με τις νταντάδες τους στο δωμάτιό τους και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να μπορέσουν να συμπεριφέρονται σωστά στο τραπέζι των ενηλίκων.

William και Kate: Συμπληρώνουν 12 χρόνια γάμου και το γιορτάζουν αγκαλιά στην εξοχή

Ο Darren McGrady είχε εργαστεί και για την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ για περίπου 15 χρόνια και είχε μοιραστεί αρκετά μυστικά και για την ίδια και τις διατροφικές της συνήθειες.

{https://www.instagram.com/p/Ctn8MqkNqRV/?img_index=1}

Για παράδειγμα από εκείνον μάθαμε ότι ως κοριτσάκι έτρωγε σαμπλεδάκια στο δωμάτιό της. «Της τα έφερναν μαζί με το απογευματινό τσάι», είχε πει ο σεφ ενώ συμπλήρωσε πως όταν η βαίσλισσα πήγαινε στο Balmoral στη Σκωτία, είχαν ήδη φροντίσει να μαζέψουν φράουλες από τον κήπο και να της φτιάξουν την αγαπημένη της μαρμελάδα.

Δεν αποκάλυψε όμως μυστικά μόνο για το φαγητό που αγαπούσε η Ελισάβετ. Φαίνεται ότι η συγχωρεμένη βασίλισσα αγαπούσε το τζιν και το αγαπημε΄νο της κοκτέιλ ήταν το Pimm’s Royale, που γινόταν ανακατεύοντας ένα μέρος Pimm’s Gin και δύο ή τρία, Sprite ή λεμονάδα, μαζί με λεμόνια, φράουλες, μέντα, κεράσια και αγγουράκια.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς αντέδρασε όταν βρήκε έναν γυμνοσάλιαγκα μέσα στη σαλάτα της

«Υπάρχουν βέβαια μερικά μέλη της οικογένειας που μετρούσαν τις δόσεις ανάποδα αλλά δεν λέω ποια είναι», αστειεύτηκε ο McGrady, o οποίος μαγείρεψε και για την πριγκίπσσα Diana την ημέρα του θανάτου της, στις 31 Αυγούστου του 1997.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.08.2023 - 15:37