Alexandre Grimaldi: Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου στην πρώτη του συνέντευξη - Αυτή είναι η ιστορία του

27.10.2023
Alexandre Grimaldi: Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου στην πρώτη του συνέντευξη - Αυτή είναι η ιστορία του
Στα 20 του χρόνια, το ένα από τα δύο εξώγαμα παιδιά του που έχει αναγνωρίσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος ποζάρει για το πρώτο του εξώφυλλο, μιλά για τις σχέσεις του με την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό και αποκαλύπτει ποια είναι η νονά του.

Ο Alexandre Grimaldi-Coste είναι ο γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου με την πρώην αεροσυνοδό από το Τόνγκο, Nicole Coste, με την οποία ο Αλβέρτος είχε σχέση από το 1997 όταν οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Η σχέση συνεχίστηκε, μυστικά, για πέντε χρόνια περίπου και ο καρπός αυτής γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 2003 στο Παρίσι.

Βέβαια, η αποκάλυψη για την πατρότητα του μικρού δεν έγινε παρά τον Μάιο του 2005, δυο μήνες αφού ο Αλβέρτος είχε διαδεχτεί τον πατε΄ρα του στον θρόνο των Μονεγάσκων. Συγκεριμένα είχε προκύψει μέγα σκάνδαλο καθώς η Nicole φανέρωσε το μυστικό με «κρότο» μέσα από ένα εξώφυλλο και αντίστοιχη συνέντευξη στο Paris Match.

Alexandres mother Nicole Coste revealed his parentage in Paris Match in 2005

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους και συγκεκριμε΄να έξι μέρες πριν από την επίσημη ενθρόνηση του πρίγκιπα, εκείνος αναγνώρισε επίσημα τον Alexandre ως γιο του, παρόλο που δεν έχει απολύτως καμία αξίωση στον θρόνο καθώς οι γονείς του δεν υπήρξαν ποτέ παντρεμένοι.

Για την ιστορία, το 2006 ήρθε και ακόμη μία ανάλογη αποκάλυψη καθώς ο Αλβέρτος αναγνώρισε ακόμη ένα μυστικό παιδί του. Ο λόγος για τη Jazmin, η οποία είχε γεννηθεί στο Palm Springs το 1992, από την αμερικανίδα πρώην σερβιτόρα και νυν μεσίτριας Tamara Rotolo την οποία ο άτακτος πρίγκιπας είχε γνωρίσει σε διακοπές στην Κυανή Ακτή το 1991.

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η Charlene έχει εξαφανιστεί κι εκείνος γιορτάζει τα γενέθλια του εξώγαμου γιου του

Οι δυο τους έχουν μια πολύ στενή σχέση και βρίσκονται αρκετά συχνά με τον πατε΄ρα τους, ενώ έχουν γνωρίσει και τα μικρότερα δίδυμα αδέλφια τους, που είναι... νόμιμα πριγκιπόπουλα.

Η συνέντευξη του Alexandre

O 20χρονος εγγονός της αείμνηστης Grace Kelly δίνει την πρώτη του συνένευξη στο περιοδικό Tatler, τεύχος Δεκεμβρίου, και μεταξύ άλλων εξηγεί αφενός πως η σχέση του με τον πατέρα του (και όλη την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό) γίνεται ολοένα και πιο ζεστή ενώ με την αδελφή του, Jazmin, βρίσκονται πολύ συχνά και συνηθίζουν να παρακολουθούν μαζί ταινίες της θρυλικής γιαγιάς τους.

Ανάμεσα στα πράγματα που μαθαίνουμε είναι πως οι δυο τους, μαζί με τα ετεροθαλή αδελφια του από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, έχουν μία ομάδα στα social όπου σχολιάζουν τα πάντα, όπως για παράδειγμα ποιός είναι καλύτερος παίκτης, ο Erling Haaland ή ο Mbappé.

«Τα μικρά [και αναφέρεται στα 10χρονα δίδυμα Jacques και Gabriella] είναι πολύ νέα για να έχουν τηλέφωνο αλλά θα τους πάρω από ένα σε λίγα χρόνια, λέει ο 20χρονος Alexandre και μιλά επίσης για τη θεία του, Stephanie, η οποία είναι επίσης και νονά του.

«Είναι πολύ προσγειωμένη και πολύ αστεία», λέει ο Alexandre συμπληρώνοντας πως οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι, όπως επίσης και με τα ξαδέλφια του, τα δικά της παιδιά.

Ο νεαρός έχει κάτι να πει και για τον όρο «νόθο» που του προσάπτεται και στον οποίο αντιδρά έντονα, τονίζοντας βέβαια πως ύστερα από προτροπή του πατε΄ρα του χρησιμοποιεί το επίθετο της πριγκιπικής οικογένειας, της οποίας φυσικά είναι μέλος. Alexandre Grimaldi-Coste λοιπόν, αφού έχει κρατήσει και το επίθετο της μη΄τερας του.

«Όταν γεννήθηκα, ουδείς εκ των γονιών μου δεν βρισκόταν σε γάμο οπότε δεν τελέστηκε μοιχεία. Το να χρησιμοποιείται ο όρος "νόθος" είναι προσβλητικό», λέει ο νεαρός θυμίζοντας πως ο πατέρας του τον αναγνώρισε πολύ νωρίς στη ζωή του.

1_86.png

Ο Alexandre ανάμεσα στους γονείς του πριν από μερικά χρόνια

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος χορεύει δημοτικούς χορούς - Στην παρέα η Μαριάννα Λάτση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και Δέσποινα Μοιραράκη

Εντυπωσιακός στην εξωτερική του εμφάνιση ο 20χρονος Alexandre ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται για μια καριέρα στο modeling και η απόφαση ήταν κάπως... διπλωματική.

«Ο πατέρας μου είναι αρχηγός κράτους και προσωπικά δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω πασαρέλα. Από την άλλη, βέβαια, αν κάποιο brand διεθνούς φήμης μου πρότεινε να γίνω πρεσβευτής του και η εικόνα του μου ταιριάζει, γιατί όχι;». Μάλιστα... Ακούει κανείς;

{https://www.instagram.com/p/Cyz_aH6N8V4/}

Οι φωτογραφίες του πα΄ντως στο Tatler είναι άκρως επαγγελματικές.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.10.2023 - 17:50