Harry - Markle: Νέα ανελέητη σάτιρα από σειρά κινουμένων σχεδίων για τους Sussexes

Harry - Markle: Νέα ανελέητη σάτιρα από σειρά κινουμένων σχεδίων για τους Sussexes
Family Guy εναντίον των Sussexes.

Δεν θα λέγαμε ότι είναι η καλύτερη χρονιά για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle καθώς τους χλευάζουν ακόμα και οι σειρές κινουμένων σχεδίων. Πρόσφατο κρούσμα η κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες «Family Guy» που προβάλλεται από το Fox και η οποία δεν δίστασε να εκτοξεύσει «καρφιά» για τον Harry και τη Meghan, σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή το απόγευμα.

Harry - Meghan: Ο φωτογράφος του γάμου τους μιλάει για το πώς είναι πραγματικά η σχέση τους

Στη σειρά, που διανύει τώρα την 23η σεζόν, εκδοχές κινουμένων σχεδίων του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, εμφανίζονται δίπλα στην πισίνα, λίγο μετά αφού ο πρωταγωνιστής Peter Griffin συγκρίνει τον εαυτό του με το βασιλικό ζευγάρι ενώ κάθεται σε ένα μπαρ με τους φίλους του (00.15 στο βίντεο).

Ανησυχώντας ότι δεν θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα που του οφείλονται, ο Griffin παίρνει την απόφαση ότι το καλύτερο στοίχημά του θα είναι να αντιμετωπίσει τον κόσμο όπως έκαναν τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να αποχωρήσουν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής μοναρχίας στις αρχές του 2020.

«Θα το κάνω μόνος μου, όπως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry», δηλώνει ο Griffin.

Η επόμενη σκηνή δείχνει τον Harry και τη Meghan σε ξαπλώστρες, τους οποίους πλησιάζει ένας μπάτλερ που προσπαθεί να δώσει στον Harry μια στοίβα φακέλων. «Κύριε, τα εκατομμύρια σας από το Netflix για αυτό που κανείς δεν ξέρει τι είναι», λέει.

Ο πρίγκιπας απαντά με ένα νεύμα λέγοντας «Βάλτο με τους υπόλοιπα». Ξαφνικά ακούγεται μια ειδοποίηση στο τηλέφωνο της Meghan που την κάνει να πει στον σύζυγό της: «Μωρό μου, ήρθε η ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας ανάρτηση στο Instagram με χορηγία 250.000 δολαρίων για το Del Taco (σ.σ. αλυσίδα εστιατορίων γρήγορου φαγητού που ειδικεύεται στην αμερικανικού τύπου μεξικάνικη κουζίνα)».

Το σκετς τελειώνει με τον Harry να εκφράζει κάποια απογοήτευση που άφησε την προνομιακή του ζωή στη Βρετανία και εντάξει, προκαλεί γέλιο, όμως, για την ιστορία, ας σημειώσουμε πως το (σχεδόν) royal ζεύγος δεν έχει ενεργό λογαριασμό στο Instagram από τον Μάρτιο του 2020, όταν αποχαιρέτισαν δημόσια τη μοναρχία. Θυμήσου ΕΔΩ την τελευταία τους ανάρτηση.

{https://www.youtube.com/watch?v=_gx-q64Rh54&ab_channel=SkyNewsAustralia}

Η σάτιρα του «Family Guy», το οποίο δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα, ηθοποιό και δημιουργό κόμικ, Seth MacFarlane και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999, είναι μια άμεση αναφορά στην περιβόητη αποτυχημένη συμφωνία του ζευγαριού με το Spotify ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια πηγή ανέφερε στην The Post τον περασμένο Ιούνιο ότι ο λόγος που χάλασε η συμφωνία ήταν ότι η εταιρεία μέσων ενημέρωσης Archewell που ξεκίνησε από τον Harry και την Meghan, δεν παρήγαγε επαρκές περιεχόμενο για να λάβει την πλήρη πληρωμή της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε το ζευγάρι το 2020.

Meghan Markle: Ποιες ήταν οι τελευταίες της λέξεις λίγο πριν εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια

Η εμφάνιση των Sussexes στο «Family Guy» θυμίζει με παράξενο τρόπο τα πρόσφατα σχόλια του διευθύνοντος συμβούλου του Spotify, Bill Simmons, ο οποίος χαρακτήρισε το ζευγάρι ως «γ… απατεώνες».

Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι σατιρίζεται από μια σειρά κινουμένων σχεδίων. Μόλις οκτώ μήνες νωρίτερα, η μακροχρόνια επιτυχημένη σειρά South Park του Comedy Central «περιέλαβε» το βασιλικό ζευγάρι σε ένα επεισόδιο με τίτλο «The Worldwide Privacy Tour».

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2023 - 12:06