Meghan Markle: Ποιες ήταν οι τελευταίες της λέξεις λίγο πριν εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια

16.10.2023
Meghan Markle: Ποιες ήταν οι τελευταίες της λέξεις λίγο πριν εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια
Royal λεπτομε΄ρειες για την εποχή που οι Sussexes εγκατέλειψαν το Παλάτι.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, απογοητεύοντας τους fans τους αλλά και αιφνιδιάζοντας τον υπόλοιπο κόσμο.

Μέχρι τον Μάρτιο εκείνου του έτους, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν τελειώσει από τις βασιλικές υποχρεώσεις τους και μετακόμισαν στον Καναδά και στη συνέχεια στην πιο μόνιμη κατοικία τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Πριν από λίγες μέρες και εν μέσω της επίσκεψης του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας την εβδομάδα που μας πέρασε, επανήλθαν στη δημοσιότητα τα υποτιθέμενα τελευταία λόγια της Meghan πριν εγκαταλείψει επίσημα τη βασιλική ζωή.

Harry - Meghan: Ο φωτογράφος του γάμου τους μιλάει για το πώς είναι πραγματικά η σχέση τους

Ο Omid Scobie - συν-συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom: Harry and Meghan» - αποκάλυψε στη βιογραφία τα υποτιθέμενα τελευταία λόγια της Μarkle, εκείνη τη δύσκολη τελευταία μέρα. Η Markle και ο Scobie συμμετείχαν εκείνη την εποχή σε εκδήλωση της Ένωσης Ακαδημαϊκών της Κοινοπολιτείας.

«Δεν έπρεπε να γίνει έτσι», ψιθύρισε η Markle δακρυσμένη στον δημοσιογράφο μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης.

harry and meghan at the wedding reception

Στη συνέχεια, ο Scobie την αγκάλιασε, όπως εξομολογήθηκε σε κείμενο που έγραψε για το Harper’s Bazaar.

«Τα δάκρυα που συγκρατούσε γενναία η δούκισσα ήταν ελεύθερα να κυλήσουν ανάμεσα σε γνωστά πρόσωπα», έγραψε, προσθέτοντας ότι η Μarkle θα ήθελε τα πράγματα να είχαν πάρει διαφορετική τροπή.

Ο Scobie συνέχισε: «Η δούκισσα του Sussex αποχαιρέτησε συγκινημένη τους πολύ αγαπημένους βοηθούς της, λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση της για το “σπίτι” της στον Καναδά».

Μάλιστα ο συγγραφέας πρόσθεσε ότι «Η Μeghan θα επέστρεφε στον Καναδά με την τελευταία εμπορική πτήση της ημέρας, με λαχτάρα να έχει φτάσει στο νησί του Βανκούβερ μέχρι το πρωί για να μην έχει ξυπνήσει ο γιος της Archie».

Meghan Markle: Η «απογοήτευση» της όταν διαπίστωσε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε μικρότερη περιουσία από ότι πίστευε

«Το να πούμε ότι ο Harry και η Markle “συνετρίβησαν” είναι υποτιμητικό. Είναι μια απόφαση για την οποία το ζευγάρι εξακολουθεί να αισθάνεται ότι δεν ήταν απαραίτητη, αλλά επίσης δεν ήταν έκπληξη, δεδομένης της έλλειψης υποστήριξης», έγραψε ο Scobie.

Άλλωστε Harry και Meghan ισχυρίζονται όλα αυτά τα χρόνια – και με όλους τους τρόπους από ντοκιμαντέρ μέχρι βιβλία - ότι ο λόγος που έφυγαν από την βασιλική οικογένεια ήταν η ανάγκη να γίνουν ιδιώτες και επειδή ένιωθαν ότι τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη δεν τους υποστήριζαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2023 - 17:22