Πριγκίπισσα Ευγενία: Στη σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε, ο μεγάλος της γιος είναι... βασιλιάς

13.10.2023
Πριγκίπισσα Ευγενία: Στη σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκε, ο μεγάλος της γιος είναι... βασιλιάς
Ο τρόπος με τον οποίο γιόρτασε δημόσια την 5η επέτειο του γάμου της η πριγκίπισσα Eugenie ήταν ξεχωριστός, όμως πρωταγωνιστής ήταν ο μεγάλος της γιος και δε χωρά αμφιβολία.

5 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες η πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack Brooksbank και η 33χρονη γαλαζοαίματη θέλησε να τιμήσει τη μέρα και μέσω social media.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor στις 12 Οκτωβρίου του 2018, ο πρωτότοκος, August, συμπλήρωσε τον δεύτερο χρόνο ζωής του τον Φεβρουάριο ενώ ο δεύτερος γιος του, Ernst γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 2023.

Για την επέτειο αυτή, η Eugenie μοιράστηκε ένα γλυκύτατο βίντεο με συρραφή τρυφερών στιγμών από την ημέρα του γάμου. Στο τέλος από αυτό το βίντεο, όμως, έκανε ένα γρήγορο πέρασμα από τα χρόνια που πέρασαν από τότε μέχρι σήμερα και κατέληξε σε μια φωτογραφία με τους τρεις άντρες της στην παραλία... Μία απίθανη φωτογραφία όπου, κυριολεκτικά, την παράσταση κλέβει ο πρωτότοκος του ζεύγους με το στυλ και το μπρίο του.

eugenie.jpg

Βέβαια, μια ιδέα για το ταμπεραμέντο του gingerhaired μικρούλη είχαμε πάρει από το απίθανο βίντεο που είχε μοιραστεί η Eugenie για τα δεύτερα γενέθλια του και ιδού η απόδειξη για μία υπενθύμιση.

{https://www.instagram.com/reel/Coc0x3JA27L/be10}

Πριγκίπισσα Ευγενία: «Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου»! [Photos]

Χρόνια τους πολλά και ιδού η εορταστική ανάρτηση της royal, ανάρτηση η οποία συγκέντρωσε αμέσως πολλές «επώνυμες» ευχές.


{https://www.instagram.com/p/CyTmCq1oUn1/}

1_77.png

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2023 - 11:41