Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε το αγαπημένο του emoji και δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από τον διάδοχο του θρόνου

15.10.2023
Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε το αγαπημένο του emoji και δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από τον διάδοχο του θρόνου
Μία αποκάλυψη που σίγουρα εξέπληξε πολλούς.

«Είναι κόσμιο ή είναι οικογενειακό;» είπε αστειευόμενος ο William, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή Going Home στο BBC Radio 1 πριν λίγες ημέρες. «Μου είπαν να μην πω τη μελιτζάνα, οπότε πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο».

«Θα έλεγα τη μελιτζάνα, αλλά θα πω - γιατί πρέπει να μεγαλώσω – ότι είναι αυτό όπου τα μάτια ανεβοκατεβαίνουν και το στόμα βγαίνει έξω», πρόσθεσε ο William για το emoji που χρησιμοποιεί πιο συχνά.

1_42.jpg

Ο William μαζί με τη σύζυγό του Κate Middleton συμμετείχαν στην εκπομπή προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το ζευγάρι αστειεύτηκε για το τι θα μαγείρευαν για δείπνο, με την Κate να σημειώνει «πιθανότατα κάρυ ή teriyaki ή σολομό».

Πρίγκιπας William: Το ξεκαρδιστικό βίντεο όπου υποδύθηκε εστιάτορα και έκλεισε τραπέζι τηλεφωνικά σε πελάτη

«Δεν μπορώ τα πολλά μπαχαρικά», είπε δυνατά ο William. «Αρχίζω να ιδρώνω. Δεν είναι ελκυστικό. Η Kate πρέπει να τα κάνει τα φαγητά απαλά γιατί διαφορετικά ιδρώνω πολύ. Δεν είναι ωραίο θέαμα».

Την Kate δεν την πειράζει όμως. Απλώς προσθέτει «έξτρα μπαχαρικά» στο πιάτο της.

Ενώ William και Kate μίλησαν δημοσίως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν το ίδιο στη Νέα Υόρκη, επιστρέφοντας για πρώτη φορά στην πόλη μετά την υποτιθέμενη «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη του αυτοκινήτου τους».

Το ζευγάρι παρακολούθησε μια διάσκεψη που διοργάνωσε το Project Healthy Minds, το οποίο είναι μια πλατφόρμα για οικογένειες που θέλουν να χτίσουν έναν ασφαλέστερο διαδικτυακό κόσμο για παιδιά και εφήβους. Σταμάτησαν επίσης στο Marcy Lab School στο Μπρούκλιν για να συναντηθούν με μαθητές και να μιλήσουν για τις σχολικές τους εργασίες.

Ο Harry και η Meghan ζουν ήδη χωριστά: Οι φήμες, η απάντηση και η Αφρική

Και, όχι, μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε το αγαπημένο emoji του Harry.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2023 - 08:48