Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως ο μεγάλος γιος του δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα βήματα του θείου Harry

23.05.2024
Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως ο μεγάλος γιος του δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα βήματα του θείου Harry
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα δεν αποκλείεται να δούμε τον πρίγκιπα Γεώργιο να ακολουθεί παρόμοιο δρόμο με τον θείο αλλα΄ και τον πατέρα του.

Στις 21 Μαΐου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας παραβρέθηκε σε ένα πάρτι που δόθηκε στον κήπο του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, και μίλησε μεταξύ άλλων με τον αρχηγό της μοίρας Chrissie Lacey, πατρίδα της RAF (Royal Air Force) Coningsby. Ένα από τα θέματα που λέγεται ότι οι δυο άντρες συζήτησαν ήταν και ο πρωτότοκος της οικογένειας των Wales.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο πρίγκιπας William είπε ότι ο Γεώργιος είχε εκφράσει ενδιαφέρον να επισκεφθεί τη βάση της RAF της Lacey στο Λίνκολν της Αγγλίας, και περιέγραψε τον νεαρό royal, οποίος, εξάλλου βρίσκεται και στη δεύτερη θέση στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον πατέρα του ως «δυνητικό πιλότο εν εξελίξει».

Kate και William: Η φωτογραφία που επέλεξαν για τη 13η επέτειό τους έχει ιδιαίτερη σημασία

Τα σχόλια του William ακολούθησαν την οικογενειακή του επίσκεψη στο Royal International Air Tattoo στο RAF Fairford το καλοκαίρι του 2023. Μαζί με τον πατέρα του, τη μητέρα του, Kate και τα μικρότερα αδέρφια του Πρίγκιπα Louis και την πριγκίπισσα Charlot, ο George φωτογραφήθηκε να εξερευνά τα στρατιωτικά αεροπλάνα που εκτίθενται.

{https://www.instagram.com/p/CusFlQQtf36/?img_index=1}

Πριν από αυτό, ο George επισκέφτηκε το Royal International Air Tattoo το 2016 και δείχνοντας εξίσου ενθουσιασμένος. Την ίδια χρονιά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να μοιράστηκε ότι ο μεγαλύτερος γιος της «έχει εμμονή με τους μαθητευόμενους αεροπόρους και θέλει να ενταχθεί».

Preview

Το έντονο ενδιαφέρον του George για όλα τα πράγματα πιλότους και αεροπλάνα αποτελεί μικρή έκπληξη δεδομένων των μακροχρόνιων διασυνδέσεων της βρετανικής μοναρχίας με τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, στην οποία υπηρέτησαν τόσο ο William όσο και ο Harry. Τώρα έρχεται η σειρά της επόμενης γενιάς.

Βασιλιάς Κάρολος: Ο καρκίνος, η προφητεία και η ερμηνεία που θέλει βασιλιά τον... Harry

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2024 - 19:13