Ο Harry και η Meghan ζουν ήδη χωριστά: Οι φήμες, η απάντηση και η Αφρική

19.07.2023
Ο Harry και η Meghan σε μια σκηνή του ντοκιμαντέρ τους «Harry & Meghan» του Netflix
Ο Harry και η Meghan σε μια σκηνή του ντοκιμαντέρ τους «Harry & Meghan» του Netflix
Δύσκολα τα πρα΄γματα για τον γάμο των Sussexes, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα. Παίρνουν, λέει, τον χρόνο τους για να δουν πού θα τους βγάλει!

Οι φήμες θέλουν (ξανά) τα θεμέλια στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να... τρίζουν! Αλήθεια ή φήμες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline το ζευγάρι διανύει έναν δοκιμαστικό χωρισμό στον οποίο τους έφτασαν «άσχημοι καυγάδες, ταπείνωση και αποτυχία». Ο πρίγκιπας μάλιστα φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι, δοκιμαστικά, αναζητώντας την ηρεμία του και τη γαλήνη!

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους χτύπησε», μεταφέρουν οι πηγές του RadarOnline τονίζοντας αφενός πως οι «τρέλες» της Meghan έχουν κουράσει τον Harry, ο οποίος όσο κι αν προσπάθησε νιώθει πιο οικεία όταν βρίσκεται στην Ευρώπη, αφετέρου πως τα οικονομικά προβλήματα που τους βρήκαν μετά και την ακύρωση της συμφωνίας τους με το Spotify έδωσαν τη «χαριστική βολή».

Σε αυτό το τελευταίο πλαίσιο, άλλη πηγή του μέσου αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει ήδη πουλήσει την έπαυλή του στο Montecito καθώς δεν μπορεί να αντέξει τα υπέρογκα έξοδα συντήρησης αλλά και ασφάλειας, ενώ μεταφέρει ότι «η ζωή έχει γίνει για του δυο τους μία... κόλαση».

Τι ισχύει, άραγε, από όλα αυτά;

{https://www.instagram.com/p/Cq-Nv2Uodbo/}

«Τίποτα απολύτως», σύμφωνα με πηγή της Page Six που μεταφέρει την είδηση, διαψεύδοντάς τη, μέσω «ασφαλούς πηγής», την ίδια στιγμή.

«Δεν είναι αλήθεια. Πρόκεται για κατασκευασμένα ψέματα», υποστηρίζει η πηγή της Page Six συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Harry προγραμματίζει να επιστρέψει στην Αφρική (όπου νιώθει σα στο δεύτερο σπίτι του, έτσι κι αλλιώς) για ένα solo ντοκιμαντέρ για το Netflix και είναι πανευτυχής.

Εκείνοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει, όμως η αλήθεια είναι πως η μετά την προβολή (και στον σάλο που προκλήθηκε μετά) του ντοκιμαντέρ με τη ζωή τους στο Netflix αλλά και την κυκλοφορία της βιογραφίας του συζύγου της, με τίτλο Spare, η δούκισσα του Sussex έχει κάπως... «εξαφανιστεί». Και είναι περίεργο γιατί για τόσο διακριτική δεν την έχουμε! «Κάτι θα ετοιμάζει», υποστηρίζουν εκείνοι που γνωρίζουν και θεωρούν πως «απολύτως τίποτα από τα όσα κάνει η Meghan Markle δεν είναι τυχαίο».

Θα δούμε σύντομα!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 13:03